13-vuotiaiden ja nuorempien Sporttiturva

Sporttiturva lyhyesti

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.

– Hoitokorvaus  15.000 euroa jokaista äkillistä tapahtumaa kohti.
– Haittakorvaus 30.000 euroa.
– Kuolinkorvaus  8.500 euroa.

Lisätietoja ja toimintaohjeet sivuilta vahinkoapu.pohjola.fi ja op.fi sekä palvelunumerosta 0303 0303.
Sporttiturvan vakuutusehdot L1904.

Missä tilanteissa Sporttiturva on voimassa?

Sporttiturva on voimassa 13-v. ja nuoremmille (s. 2007 ja myöhemmin) seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:

– ottelu/kilpailu/turnaus.
– harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista.
– kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kuukauden pituisilla matkoilla. Sporttiturva on voimassa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa.

Sporttiturva on määräaikainen

Sporttiturva tulee voimaan 1.10.2019, kun maksat sen lokakuun 2019 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 30.9.2020.

Vahinko sattui – Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun:

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 (joka päivä klo 7-23) tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

• Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.
  • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
  • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
  • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

Lisätietoa vakuutuksesta ja vakuutusehdoista: