Vahingon sattuessa

KORVAUKSENHAKUOHJEET

Yleisurheilulisenssiin sisältyy If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n tapaturmavakuutus.  Vakuutusnumero: SP1125764.
Vakuutettuja ovat vuonna 1999 ja myöhemmin syntyneet lisenssin haltijat (1.1.–31.12.2018)

Korvaukseen oikeutetun tulee ensin itse hakea sairausvakuutuslain mukainen korvausosuus Kelan paikallistoimistolta kuuden kuukauden kuluessa kulujen maksupäivästä.

Tämän jälkeen korvausta vakuutuksesta haetaan osoitteessa www.if.fi/henkilovahinko tai soittamalla numeroon 010 514 2243.
Säästä alkuperäiset kulutositteet. Pyydämme niitä tarvittaessa.

Harrastajan vakuutus ja lisenssi

Mäntyharjun Virkistyksen yleisurheilukouluun ja yleisurheilun treeniryhmään osallistuvalla lapsella/nuorella tulee olla voimassa oleva yleisurheilulisenssi. Lisenssi hankitaan seuran kautta.

Yleisurheilulisenssiin sisältyy If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n tapaturmavakuutus

Vakuutus on voimassa lisenssin maksuhetkestä lähtien. Vakuutuksen myöntäjä: If Vahinkovakuutusyhtiö Oy. Vakuutusnumero: SP1125764.

Vakuutettuja ovat vuonna 1999 ja myöhemmin syntyneet lisenssin haltijat (1.1.–31.12.2018). Vakuutus on voimassa lisenssin maksuhetkestä lähtien. Uuden lisenssin lunastaneella vakuutus tulee voimaan maksuhetkestä. Edunsaajana kuolemantapauksessa ovat vakuutetun omaiset.

Tapaturmavakuutus on voimassa urheiluliiton, sen piirien ja seurojen
• järjestämissä kilpailuissa, otteluissa tai harjoituksissa
• vakuutetun harjoitellessa valmennusohjelman mukaisesti
• toimihenkilötehtävissä mainituissa tilaisuuksissa, näihin liittyvien välittömien matkojen aikana sekä
• kilpailumatkan aikana ulkomailla, kun vakuutettu kuuluu joukkueeseen tai osallistuu kilpailuun liiton tai   seuran edustajana.

KORVAUKSENHAKUOHJEET

Tämän jälkeen korvausta vakuutuksesta haetaan osoitteessa www.if.fi/henkilovahinko tai soittamalla numeroon 010 514 2243.
Säästä alkuperäiset kulutositteet. Pyydämme niitä tarvittaessa.

MUU VAKUUTUSTURVA
Tapaturmavakuutuksen lisäturvaksi suosittelemme kaikkia urheilijoita ottamaan itselleen sairauskuluvakuutuksen, josta löytyy lisätietoa osoitteessa www.sul.fi (If Lapsivakuutus tai If Henkilövakuutus).

Vuonna 1998 ja aikaisemmin syntyneiden lisenssi ei sisällä vakuutusta, joten huolehdithan siitä, että oma vakuutuksesi on voimassa myös urheiltaessa.

Lisätietoa vakuutuksesta ja vakuutusehdoista: