Vastuuohjaajat

Marita Mattila

Voimistelu- ja tanssijaoston puheenjohtaja, aikuisten TanVo-ryhmä Leinikit ja Temppukerho Kuperkeikka

Voimistelussa mukana koko elämänkaaren ajan satujumpparista lähtien.

Osaaminen vahvinta Tanssillisessa voimistelussa, Koreografian laatimisessa ja Seuratoiminnassa.

Suomen Voimisteluliitossa toimin  Savo-Karjala alueella seuratoiminnan asiantuntijaryhmässä sekä valtakunnallisesti Tähtiseura-auditoijana.

Kohti mahtavaa tapahtumakesää 2022 Suomi Gymnaestardaa Tampereella - kutsun mukaan tapahtuman koordinaattorina eli Gymppinä yhdessä Sari Karpin kanssa.

maritamattila.mantyharju(at)gmail.com, 0405319942

Mervi Arsiola

IKILIIKE kuntojumppa, Pilates

MäVin hanketyöntekijä 30.8.21 alkaen

Minun tie urheiluseuraan kulki balettiharrastuksen kautta. Aloitin baletin 4 -vuotiaana ja kouluiässä rinnalle tuli voimistelu.

Kiinnostuin ohjaamisesta nuorena ja pääsin ohjaajakoulutuksien kautta aloittamaan voimistelun ohjaamisen   Kuopion Vipinässä. Valmensin tyttöryhmää 8 vuotta ja myöhemmin kuntojumppa. Toimin myös useita vuosia vapaa-ajanohjaajana yksityisellä sektorilla, missä ohjasin työpaikkaryhmiä, aerobicia ja vauvauintia. Pitkän työurani tein Suomen Voimisteluliiton palveluksessa.

Valmistuin Pilates-ohjaajaksi vuonna 2016. Antoisa koulutus sytytti kipinän jatkaa säännöllistä pilates-harjoittelua kotona. Pilates-harjoittelu innostaa edelleen, samoin ohjaaminen MäVissä.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

mervi.arsiola(at)gmail.com, 0400920009

Anni-Sirkku Askola-Piispanen

Lavis®

anni-sirkku.askola(at)hotmail.fi, 0408284774

Salla Huittinen

Telinevoimistelu Salvia ja Senna, (TeamGym)

Olen aloittanut voimistelijana Mävissä noin 15 vuotta sitten.  2017 valmistuin liikunnanohjaajaksi Vierumäeltä ja  nyt työskentelen seuran MultiSport- hankkeen parissa.  Tällä kaudella vedän telinevoimisteluryhmiä Senna ja Salvia, TeamGym harraste -, Dance four (4 ) Fun  Chili -  ja Rope Skipping Hoppa -ryhmää.

Koulutustaustaa löytyy perheliikunnasta, telinevoimistelusta, joukkuevoimistelusta ja rytmisestä voimistelusta.

shuittinen(at)gmail.com, 0503278316

Jutta Hämäläinen

Esikot, Unikot

Olen harrastanut tanssia n. 10 vuotta ja siitä olen ohjannut viimeiset 2 vuotta. Aiemmin olen ohjannut alakouluikäisten Orvokkeja ja Vanamoita.

Olen suorittanut Voimistelukoulu-ohjaajakoulutuksen.

jutta.hamalainen21@gmail.com, 0440346704

Sari Karppi

Body, Kahvakuula, Kehonhuolto, Latinohips®, Temppukerho Kuperkeikka

Olen voimistellut MäVissä vuodesta 1995 ja toiminut ohjaajana vuodesta 2000.

Olen kehittänyt osaamistani useilla Voimisteluliiton koulutuksilla, sekä suorittanut mm. Trainer four (4) Youn kahvakuulaohjaajakoulutuksen ja FAF Finlandin Fascial-ohjaajakoulutuksen.

Työskentelen MäVin  kehittämis-päällikkönä, joten urheiluseuratoiminta on vahvasti mukana elämässäni.

sari.karppi(at)virkistys.fi, 044 2101386

Anna Korhonen

TimmiX

Olen aktiivinen innostuja, joka tykkää kokeilla uusia juttuja. Pitkään on ollut haaveena päästä ohjaamaan ryhmäliikuntaa ja nyt se haave toteutuu! Lajitaustana toimivat kaikenlaiset kehonpaino ja crosstraining tyyppiset treenit!

annakorhonen(at)outlook.com, 0400894226

Julia Koskiniemi

Lupiinit

julia.koskiniemi9(at)gmail.com, 0451961886

Noora Lamponen

Lehdokit

Minulla on monen vuoden ohjaajakokemus voimistelukoulusta, tanssista ja tanssillisesta voimistelusta. Olen ohjannut kaiken ikäisiä pikkulapsista aikuisiin. Itselläni on lajitaustaa mm. tanssillisesta voimistelusta ja katutanssista.

Olen suorittanut jumppakouluohjaaja -koulutukset 3/3, tanssillisen voimistelun lajikoulutuksen, tanvo-tuomarikoulutuksen, fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen, Dance 4 Fun -koulutuksen sekä koreografia- ja akrokoulutuksia.

mantyharjunvirkistys.noora(at)gmail.com, 0400742020

Mona Liukkonen

Lupiinit

Syksyllä 2019 aloitin apuohjaajana Kissankelloissa, ja toivottavasti saan olla jatkossakin mukana ohjaajatoiminnassa. Tällä kaudella toimin ohjaajana Lupiineissa. Olen itse harrastanut tanssia Mävin eri ryhmissä yli 6 vuotta.

liukkosen.mona(at)gmail.com, 0401990606

Oona Maczulskij

Kissankellot ja Dance4Fun Caramel

Toimin kaksi vuotta ohjaajana Lupiinit-voimistelukouluryhmässä, nyt siirryn ohjaamaan pienempien Kissankellojen ryhmää. Itse olen harrastanut tanssia pienestä asti ja tanssin edelleen ryhmässä Lehdokit.

oona.maczulskij(at)gmail.com, 0442015690

Milja Marttila

Perheliikunta

Maarit Nikkinen

Toiminnallinen kahvakuula

Olen harrastanut kahvakuulailua vuodesta 2010 alkaen ja toiminut kahvakuulaohjaajana lukukaudella 2015-2016, jolloin suoritin myös Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen, talvella 2020 kouluttauduin kahvakuulaohjaajaksi.

Kahvakuula on parasta, se on mun juttu! Saan itselleni hyvää mieltä siitä, kun saan liikuttaa iloisia ihmisiä.

maarit.nikkinen1(at)gmail..com

Sanni Savolainen

Kissankellot, Dance4Fun Caramel

Olen ollut apuohjaajana Temppukerho Voltissa, sekä ohjannut Lupiineja. Nyt aloitan Kissankellojen ohjaajana. Itse olen harrastanut tanssillista voimistelua 3-vuotiaasta asti, tällä hetkellä olen Lehdokit-ryhmässä.

sannisavolainen04(at)gmail.com, 0443775510

Saara Paasonen

TeamGym

Harrastin reilun 8 vuotta tanssillista voimistelua Kaunokeissa ja TeamGymiä vuoden Vincassa. Parhaillaan tanssin Leinikit ryhmässä.

Olen käynyt Jumppakoulu koulutukset 1 2 ja 3, telineet tutuksi koulutuksen ja TeamGymin lajitaito 1 koulutuksen.

paasonen.saara(at)gmail.com, 0403576586

Meri Viiru