Vastuuohjaajat

Marita Mattila

Voimistelu- ja tanssijaoston puheenjohtaja, Temppukerho Kuperkeikka

Voimistelussa mukana koko elämänkaaren ajan satujumpparista lähtien.

Osaaminen vahvinta Tanssillisessa voimistelussa, Koreografian laatimisessa ja Seuratoiminnassa.

Suomen Voimisteluliitossa toimin  Savo-Karjala alueella seuratoiminnan asiantuntijaryhmässä sekä valtakunnallisesti Tähtiseura-auditoijana.

maritamattila.mantyharju(at)gmail.com, 0405319942

Anni-Sirkku Askola-Piispanen

Lavis®

anni-sirkku.askola(at)hotmail.fi, 0408284774

Salla Huittinen

Telinevoimistelu Salvia ja Senna

Olen aloittanut voimistelijana Mävissä noin 15 vuotta sitten.  2017 valmistuin liikunnanohjaajaksi Vierumäeltä ja  nyt työskentelen seuran MultiSport- hankkeen parissa.  Tällä kaudella vedän telinevoimisteluryhmiä Senna ja Salvia, TeamGym harraste -, Dance four (4 ) Fun  Chili -  ja Rope Skipping Hoppa -ryhmää.

Koulutustaustaa löytyy perheliikunnasta, telinevoimistelusta, joukkuevoimistelusta ja rytmisestä voimistelusta.

shuittinen(at)gmail.com, 0503278316

Sari Karppi

IKILIIKE, Body, Kahvakuula

Olen voimistellut MäVissä vuodesta 1995 ja toiminut ohjaajana vuodesta 2000.

Olen kehittänyt osaamistani useilla Voimisteluliiton koulutuksilla, sekä suorittanut mm. Trainer four (4) Youn kahvakuulaohjaajakoulutuksen ja FAF Finlandin Fascial-ohjaajakoulutuksen.

Työskentelen MäVin  kehittämis-päällikkönä, joten urheiluseuratoiminta on vahvasti mukana elämässäni.

sari.karppi(at)virkistys.fi, 044 2101386

Noora Lamponen

Lehdokit

Minulla on monen vuoden ohjaajakokemus voimistelukoulusta, tanssista ja tanssillisesta voimistelusta. Olen ohjannut kaiken ikäisiä pikkulapsista aikuisiin. Itselläni on lajitaustaa mm. tanssillisesta voimistelusta ja katutanssista.

Olen suorittanut jumppakouluohjaaja -koulutukset 3/3, tanssillisen voimistelun lajikoulutuksen, tanvo-tuomarikoulutuksen, fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen, Dance 4 Fun -koulutuksen sekä koreografia- ja akrokoulutuksia.

mantyharjunvirkistys.noora(at)gmail.com, 0400742020

Nicoló "Nico" Lucetti

Cheerleading, TeamGym, Acro, BreakDance

Lontoossa tanssia ja teatteria opiskellut italialainen Nico on tanssinut ammattimaisesti eri puolilla maailmaa useissa produktioissa. Nicon erityisalaa ovat hip-hop ja akrobatia, sekä sirkustemput

Oona Maczulskij

Kissankellot ja Lupiinit

Tällä hetkellä alkaa minun neljäs vuosi vastuuohjaajana. Sitä ennen olen ohjannut vuoden apuohjaajana. Jatkan Kissankellojen ohjaamista kolmatta kautta ja sen lisäksi aloitan taas Lupiinien ohjauksen uudestaan! Olen itse harrastanut myös monta vuotta tanssillista voimistelua

oona.maczulskij(at)gmail.com, 0442015690

Anni Mouhu

Unikot

Aloitan nyt ensikertaa ohjaamaan tanssia unkoiden kanssa! Aiempaa ohjaajakokemusta ei siis vielä ole mutta monipuolista tanssitaustaa löytyy yli kymmennevuoden edestä. Tällä hetkellä itse voimistelen lehdokit ryhmässä.

anni.mouhu(at)gmail.com, 0449704750

Maarit Nikkinen

Toiminnallinen kahvakuula

Olen harrastanut kahvakuulailua vuodesta 2010 alkaen ja toiminut kahvakuulaohjaajana lukukaudella 2015-2016, jolloin suoritin myös Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen, talvella 2020 kouluttauduin kahvakuulaohjaajaksi.

Kahvakuula on parasta, se on mun juttu! Saan itselleni hyvää mieltä siitä, kun saan liikuttaa iloisia ihmisiä.

maarit.nikkinen1(at)gmail..com

Saara Paasonen

TeamGym

Harrastin reilun 8 vuotta tanssillista voimistelua Kaunokeissa ja TeamGymiä vuoden Vincassa. Parhaillaan tanssin Leinikit ryhmässä.

Olen käynyt Jumppakoulu koulutukset 1 2 ja 3, telineet tutuksi koulutuksen ja TeamGymin lajitaito 1 koulutuksen.

paasonen.saara(at)gmail.com, 0403576586

Mette Partonen

Unikot

Aloitan nyt ensimmäisen vuoden vastuuohjaajana Unikot ryhmässä. Ohjaustaustaa kuitenkin löytyy hieman, sillä olen ollut apuohjaajana aikaisemmin.

Olen itse Lehdokit ryhmässä! Tanssillista voimistelua olen harrastanut reilut 10 vuotta.

mette.part(at)gmail.com, 0409614946

Sanni Savolainen

Esikot

Ohjaan nyt vastuuohjaajana neljättä vuotta. Apuohjaajana olen ollut jo sitä ennen. Tällä kaudella aloitan ohjaamaan Esikot ryhmää.

Itse harrastan Lehdokit ryhmässä tanssia ja tanssillista voimistelua ja olen tanssinut 3-vuotiaasta asti!

sannisavolainen04(at)gmail.com, 0443775510

Alli Tulppo

Cheerdance, TeamGym, Lehdokit, MOVE!

Kansainvälisen tanssijauran tehnyt englantilais-suomalainen Alli on kiertänyt maailmaa eri ryhmien kanssa.  MäVissä Alli liikuttaa niin nuoria kuin aikuisia menevillä tunneillaan.

Yay! Let’s get moving!

Riina Konga