Vastuuohjaajat

Marita Mattila

Voimistelu- ja tanssijaoston puheenjohtaja, aikuisten TanVo-alkeet

Voimistelussa mukana koko elämänkaaren ajan satujumpparista lähtien.

Osaaminen vahvinta Tanssillisessa voimistelussa, Koreografian laatimisessa ja Seuratoiminnassa. Näillä aloilla toimin ohjaajakouluttajana Suomen Voimisteluliitossa.

Suomen Voimisteluliitto, Savo-Karjala alueen asiantuntijaryhmän pj.

Itä-Suomen Liikuntaneuvosto, jäsen

Anni-Sirkku Askola-Piispanen

Lavis®

Ellen Björkman

Lupiinit

Maria Haajanen

Temppukerho Kuperkeikka

Terhi Hopia

TeamGym

Olen ohjannut useita vuosia lastenryhmiä, perheliikuntaa ja nyt viimeiset kolme vuotta ohjasin aikuisille kuntonyrkkeilyä. Nyt toimin TeamGym-ryhmän valmentajana.

Salla Huittinen

Telinevoimistelu Salvia ja Senna, TeamGym, Dance4Fun Chili

Olen aloittanut voimistelijana Mävissä noin 15 vuotta sitten. Ohjaaminen on muuttunut valmentamiseksi vuosien varrella ja keväällä 2017 valmistuin liikunnanohjaajaksi Vierumäeltä. Tällä kaudella valmennan telinevoimistelua.

Koulutustaustaa löytyy perheliikunnasta, telinevoimistelusta, joukkuevoimistelusta ja rytmisestä voimistelusta.

Jutta Hämäläinen

Esikot

Olen harrastanut tanssia n. 10 vuotta ja siitä olen ohjannut viimeiset 2 vuotta. Aiemmin olen ohjannut alakouluikäisten Orvokkeja ja Vanamoita.

Olen suorittanut Voimistelukoulu-ohjaajakoulutuksen.

Sari Karppi

IKILIIKE Kuntojumppa, Fascial, Kahvakuula, TimmiX

Olen voimistellut MäVissä vuodesta 1995 ja toiminut ohjaajana vuodesta 2000.

Olen kehittänyt osaamistani useilla Voimisteluliiton koulutuksilla, sekä suorittanut mm. Trainer4Youn kahvakuulaohjaajakoulutuksen ja FAF Finlandin Fascial-ohjaajakoulutuksen.

Työskentelen MäVin  kehittämis-päällikkönä, joten urheiluseuratoiminta on vahvasti mukana elämässäni.

Anna Korhonen

TimmiX

Olen aktiivinen innostuja, joka tykkää kokeilla uusia juttuja. Pitkään on ollut haaveena päästä ohjaamaan ryhmäliikuntaa ja nyt se haave toteutuu! Lajitaustana toimivat kaikenlaiset kehonpaino ja crosstraining tyyppiset treenit!

Vilma Kähkönen

Temppukerho Kuperkeikka

Noora Lamponen

Lehdokit ja Vanamot

Minulla on monen vuoden ohjaajakokemus voimistelukoulusta, tanssista ja tanssillisesta voimistelusta. Olen ohjannut kaiken ikäisiä pikkulapsista aikuisiin. Itselläni on lajitaustaa mm. tanssillisesta voimistelusta ja katutanssista.

Olen suorittanut jumppakouluohjaaja -koulutukset 3/3, tanssillisen voimistelun lajikoulutuksen, tanvo-tuomarikoulutuksen, fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen, Dance 4 Fun -koulutuksen sekä koreografia- ja akrokoulutuksia.

Oona Maczulskij

Kissankellot

Toimin kaksi vuotta ohjaajana Lupiinit-voimistelukouluryhmässä, nyt siirryn ohjaamaan pienempien Kissankellojen ryhmää. Itse olen harrastanut tanssia pienestä asti ja tanssin edelleen ryhmässä Lehdokit.

Elsi Mattila

Leinikit

Oma voimistelutaustani on tanssillisen voimistelun puolella, mukana voimistelumaailmassa olen ollut siitä asti kun olen osannut kävellä.

Olen aloittanut apuohjaajana vuonna 2005 ja sen jälkeen ohjannut lähes kaikenlaisia ja kaikenikäisiä ryhmiä, 3-4- vuotiaiden liikuntaleikkikoulusta aikuisten kuntojumppaan.

Olen käynyt TeamGym lajitaito 1 koulutuksen, TeamGym 2-tason tuomarikoulutuksen sekä akrobatia- ja temppuideapäiviä.

Maarit Nikkinen

Kahvakuula

Olen harrastanut kahvakuulailua vuodesta 2010 alkaen ja toiminut kahvakuulaohjaajana lukukaudella 2015-2016, jolloin suoritin myös Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen, talvella 2020 kouluttauduin kahvakuulaohjaajaksi.

Kahvakuula on parasta, se on mun juttu! Saan itselleni hyvää mieltä siitä, kun saan liikuttaa iloisia ihmisiä.

Kerttu Paasonen

Esikot

Aloitin syksyllä 2018 uutena apuohjaajana Esikoissa, ja toivon mukaan tulevaisuudessa saan myös ohjata ja olla mukana seuran yhteisissä tapahtumissa.

Olen harrastanut tanssillista voimistelua noin 7 vuotta, tällä hetkellä olen Lehdokit-ryhmässä.

Iina Punavaara

Tempputaaperot

Oma harrastushistoriani on muissa lajeissa ja voimisteluun tutustuinkin vasta Babypuntin kautta. Tykkäsimme vauvan kanssa tunneista kovasti, joten lähdin mielelläni avuksi Tempputaaperoiden toimintaan kun pyydettiin.

Anna Putkinen

Tempputaaperot
Perheliikunnan ohjausta vuoden 2014 syksyn ajan Babypuntti ja 2015 vuoden alusta Tempputaaperot. Nuoruusvuosina harrastanut ja ohjannut lentopalloa noin 10 vuotta.

Olen suorittanut Perheliikunnan perusteet -koulutuksen

Liikunta sen kaikissa muodoissa on aina ollut lähellä sydäntäni. Perheliikunnassa pääsee kokemaan lasten liikunnan riemua ja aktivoimaan vanhempia liikkumaan ja liikuttamaan koko perhettä.

Sanni Savolainen

Kissankellot

Olen ollut apuohjaajana Temppukerho Voltissa, sekä ohjannut Lupiineja. Nyt aloitan Kissankellojen ohjaajana. Itse olen harrastanut tanssillista voimistelua 3-vuotiaasta asti, tällä hetkellä olen Lehdokit-ryhmässä.

Sara Aaltonen

Dance4Fun Caramel, TanVo-treenitunti

Saara Paasonen

TeamGym

Harrastin reilun 8 vuotta tanssillista voimistelua Kaunokeissa ja TeamGymiä vuoden Vincassa. Parhaillaan tanssin Leinikit ryhmässä.

Olen käynyt Jumppakoulu koulutukset 1,2 ja 3, telineet tutuksi koulutuksen ja TeamGymin lajitaito 1 koulutuksen.