Vapaaehtoiseksi

Tervetuloa MäVin Voimistelu- ja tanssijaoston vapaaehtoisten iltaan ma 15.10. klo 18 Mäntyharjun lukiolle uskonnon luokkaan, 2. krs!

 

Tilaisuus on avoin kaikille, jotka haluavat olla mukana toiminnassamme esimerkiksi toteuttamassa voimistelutapahtumia. Tapahtumissa tarvitsemme väkeä mm. lipunmyyjiksi, arpajaisiin, kahvioon ja ryhmien opastajiksi.

Tilaisuudessa luvassa on mm. hyviä kokemuksia vapaaehtoisena toimimisesta ja tietoa jaoston tarjoamista vapaaehtoistehtävämahdollisuuksista.

Ilmoittaudu mukaan to 11.10. mennessä sari.karppi(at)virkistys.fi

Jokainen on tervetullut toimimaan vapaaehtoisena Voimistelu- ja tanssijaostossa!

 

Tarvitsemme vapaaehtoisia monissa eri tilanteissa voimistelun ja tanssin parissa. Vapaaehtoisena saat usein työpaidan, pääsylipun tapahtumaan, sekä kanttiinipalvelut ilmaiseksi.

Tapahtumissamme, kuten näytöksissä, kilpailuissa, tai muissa liikuntatapahtumissa, tarvitaan vapaaehtoisia niin ennakkovalmisteluissa kuin tapahtuman aikanakin. Ennakkovalmisteluissa vapaaehtoiset voivat esim. jakaa mainoksia, tehdä lavasteita/koristeluja tai valmistaa esiitymisasuja. Tapahtuman aikana tarvitaan mm. lipun- ja arvanmyyjiä, kahviohenkilökuntaa, tekniikan hoitajia, ensiapuvastaavia ja järjestyksenvalvojia. Näytöspäivinä tarvitsemme myös huoltajia huolehtimaan alle 12-vuotiaiden ryhmistä.

Lisäksi tarvitsemme mm. matkanjärjestäjiä ja huoltajia esiintymis- ja kisamatkoille sekä saliemäntiä/-isäntiä huolehtimaan salien äänentoistolaitteiden toimivuudesta ja ensiapuvarustuksen riittävyydestä. Myös monet ohjaajistamme toimivat vapaaehtoisina, ja sinullakin on mahdollisuus tulla vertaisohjaajaksi johonkin ryhmäämme. Vertaisohjaaja voi kouluttautua ja sitä kautta edetä myös vastuuohjaajaksi.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella!