Uskollisuuden kilta

MäVi Voimistelu- ja tanssijaoston Uskollisuuden kilta on perustettu vuonna 2011. Voimisteluliiton 127. Uskollisuuden kilta lienee jäsenistöltään Suomen nuorin. Killalla ei ole varsinaista säännöllistä toimintaa johtuen siitä, että killan jäsenet asuvat Mäntyharjun lisäksi usealla muulla paikkakunnalla. Kilta järjestää kuitenkin vuosittain kesäpäivät, joiden ohjelmassa on vuosikokouksen lisäksi ainakin liikuntaa ja ruokailu.

Killan Emännistö:

Kiltaäiti (pj): Salla Ahvenainen, salla.ahvenainen(at)outlook.com

Kiltaemäntä (vpj): Heidi Rimaila, heidi.rimaila(at)gmail.com

Raha-arkun vartija (rahastonhoitaja) ja jäsenkortiston hoitaja: Sari Karppi sari.karppi(at)virkistys.fi

Muistiinmerkitsijä (sihteeri): Terhi Hopia

Sähköttäjä (tiedottaja): Johanna Hietikko

Visuaalisen ilmeen vastaava: Maiju Korpelainen

Jäsen: Jaana Nurminen

Killan sähköposti: kilta127(at)gmail.com. Varmimmin ja nopeimmin meidät tavoittaa henkilökohtaisista sähköpostiosoitteista

Uskollisuuden kiltaan voi liittyä henkilö, joka on vähintään 25 vuotias ja ollut vähintään 5 vuotta mukana jonkin Voimisteluliiton jäsenseuran toiminnassa. Hakemukset pyydetään lähettämään kiltaäidille sähköpostitse. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan voimisteluhistoria, lisäksi on hyvä kertoa, mistä syystä hakija pyrkii Uskollisuuden killan jäseneksi.

Uskollisuuden killan kesäpäivät 2016