Lähde mukaan!

Ohjeet ilmoittautumiseen

Ennen ilmoittautumista jokaisen osallistujan tulee hankkia Voimisteluliiton lisenssi.  Sivun alalaidassa on lisätietoa lisensseistä. Lisäksi jokaisen seuran kautta osallistuvan tulee olla MäVin jäsen, jos et ole vielä MäVin jäsen, käy täyttämässä jäsenlomake täällä.

Osallistujan tulee valita yksi rooli tapahtuman ajalle. Sen voi valita sen mukaan, missä roolissa on eniten/pääsääntöisesti tapahtuman aikana. Jos toimit sekä voimistelijana että ohjaajana, valitse voimistelija.

Ryhmä tai joukkue: Ryhmä, jonka kanssa olet lähdössä tapahtumaan (esim. Leinikit)

Huoltajakohdan (näkyy alle 18 v. osallistujilla) täydennän myöhemmin.

Ruokailut: Ateriapaketti keskustan koululla 4 kpl

Muista merkitä mahdolliset erityisruokavaliot!

Kenttäohjelmat:

• -15 (Voimistelukoulu, Cheerleading) - Sateen jälkeen paistaa aurinko
  • +15 vuotiaat (TanVo-ryhmät, Caramel) - Kirkkaat vedet
  • lajit - Me ollaan #voimistelu
  • Perheliikunta - Robotit

Lavaesiintymiset:

• Kaupunkilava/ Keskustori: Lehdokit, Caramel, Leinikit (esityksen nimen voi jättää tyhjäksi)

Lomakkeen lähetyksen jälkeen on mahdollisuus ostaa Särkänniemi-lippu

Särkänniemi ranneke, 20€ Lasten ja nuorten ryhmille huoltajat tilaavat 20 €:n  rannekkeet, jotka ovat voimassa yhtenä päivänä 8.-13.6.2022. Muut osallistujat voivat tilata rannekkeen niin halutessaan.

Täytä ilmoittautumislomake 27.1. mennessä klikkaamalla alla olevaa painiketta.

LISENSSIT

Passin lisäksi jokainen Gymnaestradan 2022 osallistuja (myös huoltajat) tarvitsee voimassa olevan lisenssin:
- Kilpailevat voimistelijat: lajinsa kilpaluokan mukainen lisenssi
- Lumo-finaalin osallistujat (tanssin kilpailu ja Gym for Life): harrastelisenssi (20 €)
- Tuomarit, valmentajat ja ohjaajat: tuomari- tai valmentajalisenssi (10,50 €) => samalla lisenssillä voi esiintyä
- Voimistelun superstaran osallistujat: staralisenssi (10,50 €)
- Esiintyvät voimistelijat (kenttäohjelmat, näytökset, lavaesitykset): vähintään staralisenssi --> löytyy valikosta Lumon takaa (10,50 €)
- Huoltajat ja joukkueenjohtajat yms.: toimitsijalisenssi (10,50 €)

Jokaisen osallistujan tulee huolehtia oman tapaturmavakuutuksen voimassaolosta tapahtuman ajalta. Kilpa- ja harrastelisenssin kanssa on mahdollista ostaa Pohjolan Sporttiturva-vakuutus ja staralisenssin kanssa Jumppaturva-vakuutus. Vakuutus on helposti ostettavissa lisenssin oston yhteydessä.

Gymnaestradan nettisivuille.