Suomi Gymnaestrada 2022

Osallistu Gymnaestradaan - Move it! Show it!

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa voimistelun harrastajat ja huiput yhteen näyttämään muuvinsa Suomi Gymnaestrada -supertapahtumaan Tampereelle  9. - 12.6.2022 . Luvassa on pitkä viikonloppu täynnä liikunnan iloa ja upeita voimisteluelämyksiä,  jotka säilyvät mielessä pitkään.

Tapahtumassa on esiintymismahdollisuuksia ulkolavoilla ja tapahtuman huipentavassa kenttänäytöksessä.  Voit tutustua kenttänäytöksiin Gymnaestrada.fi -sivulla.

Lähde mukaan MäVin porukassa esiintyjäksi, huoltajaksi tai vaikka turistiksi.

Mäntyharjusta lähdetään jälleen kerran voimistelun suurtapahtumaan. Sinä voit osallistua mukaan voimistelijana, ohjaajana, huoltajana tai turistina.

Suurtapahtuma on niille joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Se on just meille Mäviläisille! Sinne me menemme yhdessä ensi kesänä esiintymään tai muuten kokemaan uutta sporttista sykettä.

Seuramme tarjoaa osallistumista 2-4 kenttäohjelmaan. Klikkaa linkkiä ja näet esittelyvideot ohjelmista.

- voimistelukoulu 7-12 v.
- lajien yhteisohjelma
- tanssiohjelma kaikenikäisille
- tanssillinen voimistelu nuorille ja aikuisille

Huoltajia tarvitaan seuraaville ryhmille: voimistelukoulu 7-12 v., tanssiohjelma ja lajien yhteisohjelma.

Tule rohkeasti mukaan mahdollistamaan lasten ja nuorten matka. Huoltajana huolehdit ryhmän lasten ja nuorten ravinnosta, levosta ja harjoituksiin menoista sekä pääset nauttimaan unohtumattomasta fiiliksestä ja energiasta.  Huoltajille järjestetään oma info.

Kustannukset
Jokainen osallistuja tarvitsee passin ja lisenssin. Passin hinta aikuiset 108 €  ja 7-16 v. / 85 €. Lisenssi on minimissään 10,50 € ja kilparyhmien oma lisenssi riittää myös tapahtumaan. Kilpailuihin osallistumisesta ei tule erillistä maksua ( Lumo-finaali ja super- Stara).

Majoitus ja lounaat. Järjestäjä tarjoaa koulumajoituksen, joka sisältää aamupalan hintaan 48 € (to-su). Ruokailut messukeskuksessa hintaan 69 € (6 ruokaa) tai 46 € (4 kpl).

Osallistujien kustannusarvio sisältäen passin, halvimman lisenssin,  koulumajoituksen ja lounaat on aikuisilta 225 € ja alle 16 v. kustannusarvio on 200 €.

Lisäksi kustannuksia tulee esiintymisasuista, matkoista ja näytösten pääsylipuista. Yhteisellä varainhankinnalla pyritään kattamaan osallistujien asut ja matkat sekä huoltajien ja ohjaajien passit ja lisenssit. Tällä hetkellä on tiedossa rakettimyynti. Vanhempien ideoita otetaan vastaan.

Toimi nyt
Täytä ilmoittautumislomake (sitova) 27.1.2022 mennessä ja varmita paikkasi kesän liikuttavimmilla festareilla.

Tule mukaan suljettuun MäVi Gymnaestradaan 2022 Facebook-ryhmään innostumaan ja fiilistelemään!

MäVin Gympit:

Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 0442101386

Marita Mattila, maritamattila.mantyharju(at)gmail.com, 0405319942

Aikataulu

1.11.2021 Alustavat ilmoittautumiset toimitettava liittoon
1.2.2022Sitovat ilmoittautumiset (edullisemmat hinnat)
9.4.2022  Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset
11.4.2022 Ilmoittautuminen päättyy (late birds)
9.-12.6.2022Gymnaestrada Tampereella
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Bussikuljetus 9.-12.6.2022

Osallistun bussikuljetukseen Mäntyharju-Tampere 9.6. *