Voimistelukoulu

Voimistelukoulu-ryhmät tarjoavat 3-12-vuotiaille lapsille mahdollisuuden liikkua tutussa ja turvallisessa seurassa samanikäisten lasten kanssa. Jokaisella on mahdollisuus edetä taitojensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Tunneilla lapsi oppii voimistelun perustaidot iloisessa ilmapiirissä, leikkien ja leikkimielellä. Opetuksessa hyödynnetään Voimisteluliiton tuottamia Voimistelupasseja.

Varustevinkki: Mukavat ja joustavat vartalonmyötäiset treenivaatteet sekä vesipullo. Tunnilla liikutaan paljain jaloin. Hiukset kiinni.

"Puna-sini-kelta-vihreän kankaan alla leikkivät lapset pitävät kiinni kankaan värin vaihtokohdissa olevista lenkeistä."
Kuva: Saara Huopalainen

KUPERKEIKKA (s. 2014-2016)

Juoksua, hyppimistä, temppuilua ja muita voimistelun perustaitoja harjoitellaan kerran viikossa leikin kautta.

Ohjaajat: Vilma Kähkönen ja Maria Haajanen

Ke klo 17-18, Myllyrinteen Judosali

Osallistujamaksimi 10 lasta/ryhmä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KISSANKELLOT (s. 2014-2016)

Pienten lasten tanssiryhmä. Tunneilla liikutaan helmat heiluen ja tutustutaan voimistelun ja tanssin maailmaan leikin keinoin.

To klo 17.15-18, lukion pieni sali

Ohjaajat: Sanni savolainen, Oona Maczulskij

LUPIINIT (1.-3. lk)

Tunneilla harjoitellaan voimistelun perustaitoja sekä tanssillisen voimistelun alkeita. Ryhmä harjoittelee kauden aikana myös esitysohjelmia seuran joulu- ja kevätnäytöksiin ja osallistuu lisäksi Voimisteluliiton Stara-tapahtumaan