Voimistelukoulu

Voimistelukoulu-ryhmät tarjoavat 3-12-vuotiaille lapsille mahdollisuuden liikkua tutussa ja turvallisessa seurassa samanikäisten lasten kanssa. Jokaisella on mahdollisuus edetä taitojensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Tunneilla lapsi oppii voimistelun perustaidot iloisessa ilmapiirissä, leikkien ja leikkimielellä. Opetuksessa hyödynnetään Voimisteluliiton tuottamia Voimistelupasseja.

Varustevinkki: Mukavat ja joustavat vartalonmyötäiset treenivaatteet sekä vesipullo. Tunnilla liikutaan paljain jaloin. Hiukset kiinni.

Puna-sini-kelta-vihreän kankaan alla leikkivät lapset pitävät kiinni kankaan värin vaihtokohdissa olevista lenkeistä.
Kuva: Saara Huopalainen

TEMPPUKERHO KUPERKEIKKA (s. 2016-2017)

Ohjaajat: Sari Karppi ja Marita Mattila

Tiistai klo 17.15-18.15, Volttisali

Osallistujamaksimi 10 lasta/ryhmä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KISSANKELLOT (s. 2016-2017)

Pienten lasten tanssiryhmä. Tunneilla liikutaan helmat heiluen ja tutustutaan voimistelun ja tanssin maailmaan leikin keinoin.

Torstai klo 17.05-17.55, Lukion pieni sali

Ohjaajat: Sanni savolainen, Oona Maczulskij

Hinta: 45 €/kausi

TEMPPUKERHO VOLTTI (0.-1. lk)

Juoksua, hyppimistä, temppuilua ja muita voimistelun perustaitoja harjoitellaan kerran viikossa leikin kautta. Ryhmä valmistaa siirtymään TeamGym- ja telinevoimisteluryhmiin

Ohjaaja: Salla Huittinen

Keskiviikko klo 16.30-17.30, Volttisali

Hinta: 45 €/kausi

UNIKOT (0.-1. lk) - UUTTA!

Perjantai klo 16.30-17.20, lukion pieni sali

Ohjaajat: Jutta Hämäläinen ja Maria Malova

LUPIINIT (2.-4. lk)

Tiistai klo 16-17 ja torstai klo 16-17, lukion pieni sali

Ohjaajat: Julia Koskiniemi ja  Mona Liukkonen

Hinta: 60 €/kausi

ESIKOT (5.-7. lk)

Tunneilla harjoitellaan voimistelun perustaitoja sekä tanssillisen voimistelun alkeita. Ryhmä harjoittelee kauden aikana myös esitysohjelmia seuran joulu- ja kevätnäytöksiin ja osallistuu lisäksi Voimisteluliiton Stara-tapahtumaan.

Maanantai klo 17.30-19 ja pe klo 17.30-19 lukion pieni sali

Ohjaaja: Jutta Hämäläinen