Voimistelukoulu

Voimistelukoulu-ryhmät tarjoavat 3-12-vuotiaille lapsille mahdollisuuden liikkua tutussa ja turvallisessa seurassa samanikäisten lasten kanssa. Jokaisella on mahdollisuus edetä taitojensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Tunneilla lapsi oppii voimistelun perustaidot iloisessa ilmapiirissä, leikkien ja leikkimielellä. Opetuksessa hyödynnetään Voimisteluliiton tuottamia Voimistelupasseja.

Varustevinkki: Mukavat ja joustavat vartalonmyötäiset treenivaatteet sekä vesipullo. Tunnilla liikutaan paljain jaloin. Hiukset kiinni.

Puna-sini-kelta-vihreän kankaan alla leikkivät lapset pitävät kiinni kankaan värin vaihtokohdissa olevista lenkeistä.
Kuva: Saara Huopalainen

TEMPPUKERHO KUPERKEIKKA (s. 2016-2018)

Juoksua, hyppimistä, temppuilua ja muita voimistelun perustaitoja harjoitellaan kerran viikossa leikin kautta. Ryhmä valmistaa siirtymään TeamGym- ja telinevoimisteluryhmiin

Ohjaajat: Marita Mattila ja Roosa Matilainen

Torstai klo 17-18, Volttisali

KISSANKELLOT (s. 2017-2018)

Pienten lasten tanssiryhmä. Tunneilla liikutaan helmat heiluen ja tutustutaan voimistelun ja tanssin maailmaan leikin keinoin.

Keskiviikko klo 17-17.50, Mäntyharjun yhtenäiskoulun sali

Ohjaajat: Oona Maczulskij,  Unna Männistö jaTaimi Volanen

UNIKOT (0.-2. lk)

Tunneilla harjoitellaan voimistelun perustaitoja sekä tanssillisen voimistelun alkeita. Ryhmä harjoittelee kauden aikana myös esitysohjelmia seuran joulu- ja kevätnäytöksiin ja osallistuu lisäksi Voimisteluliiton Stara-tapahtumaan.

Suuren kysynnän vuoksi, ryhmä on jaettu kahteen.

Ryhmä 1 (0. lk) Tiistai klo 17-18, Volttisali

Ryhmä 2 (1.-2. lk) Torstai klo 17-18, lukion pieni sali