Tanssillinen voimistelu

Tanssillisen voimistelun tunnit perustuvat tanssillisen voimistelun tekniikan harjoitteluun. Lajissa yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys, voima ja ilmaisullisuus. Tunneilla harjoitellaan koreografioita ja ilmaisua, sekä tehdään mm. lihaskuntoa ja venyttelyä lajinomaisesti.

ESIKOT (6.-8. lk)

Tunneilla harjoitellaan voimistelun perustaitoja sekä tanssillisen voimistelun alkeita. Ryhmä harjoittelee kauden aikana myös esitysohjelmia seuran joulu- ja kevätnäytöksiin ja osallistuu lisäksi Voimisteluliiton Lumo-tapahtumaan.

Maanantai klo 16.30-18 lukion pieni sali ja keskiviikko klo 18.30-20, Volttisali

Ohjaaja: Sanni Savolainen

Joukkueenjohtaja: Oona Maczulskij

Hinta: 90 €/kausi + kilpailukulut + lisenssi
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

LEHDOKIT (9.- lk)

Tanssillisen voimistelun valmennusryhmä

Tavoitteellinen tanssillisen voimistelun joukkue yläkoulu- ja lukioikäisille Tunneilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa ja ilmaisua sekä tehdään lajinomaista fysiikkaharjoittelua. Kauden aikana opetellaan myös koreografioita, joilla osallistutaan kilpailuihin ja seuran näytöksiin.

Tiistai klo 19.30-21 ja sunnuntai klo 16-18, lukion pieni sali

Valmentaja:  Noora Lamponen ja Alli Tulppo