Tanssillinen voimistelu

Tanssillisen voimistelun tunnit perustuvat tanssillisen voimistelun tekniikan harjoitteluun. Lajissa yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys, voima ja ilmaisullisuus. Tunneilla harjoitellaan koreografioita ja ilmaisua, sekä tehdään mm. lihaskuntoa ja venyttelyä lajinomaisesti.

Varustevinkki: Vartalonmyötäiset treenivaatteet ja juomapullo. Tunneilla liikutaan paljain jaloin. Hiukset kiinni

HUOM! Valmennusryhmiin ei pääosin oteta uusia jäseniä! Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan valmennusryhmään, tiedustelethan vapaita paikkoja ko. ryhmän valmentajalta.

LEHDOKIT (7.- lk)

Tanssillisen voimistelun valmennusryhmä

Tavoitteellinen tanssillisen voimistelun joukkue yläkoulu- ja lukioikäisille Tunneilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa ja ilmaisua sekä tehdään lajinomaista fysiikkaharjoittelua. Kauden aikana opetellaan myös koreografioita, joilla osallistutaan kilpailuihin ja seuran näytöksiin.

Ti klo 18-19 ja Su  aika ilmoitetaan myöhemmin

Valmentaja:  Noora Lamponen, Marita Mattila ja Sara Aaltonen