Ryhmät ja ilmoittautuminen

MäVin Voimistelu- ja tanssijaoston syyskausi alkaa 30.8.2020. Ilmoittautuminen avautuu Hoika-palvelussa 18.8.2020


Huomioitavaa:

  • Telinevoimisteluryhmät Salviaan on avoinna 7 kpl uusia paikkoja. HUOM! Uudet kiinnostuneet telinevoimistelijat, tiedustellaksesi vapaita paikkoja ennen ilmoittautumista, ota yhteyttä Salla Huittiseen, shuittinen(at)gmail.com, 050-3278316
  • Aikuisten ryhmissä ja perheliikunnassa maksuvaihtoehtoina käytössä on syyskaudella vain 10-kortti tai kertamaksu

Ilmoittautumis- ja maksukäytännöt

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://go.hoika.net/. Kaikkien Voimistelu- ja tanssijaostossa aiemmin harrastaneiden voimistelijoiden tiedot ovat valmiiksi ohjelmassa. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite, tarvittaessa tilaa uusi salasana.

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä PayTrailin välityksellä. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa, vapautusta maksusta tai toivot maksun jaettavan osiin, otathan yhteyttä MäVin toimistoon. Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 044-2101386.
Maksaminen Smartumilla, ePassilla, Edenredillä tai EazyBreakilla

Aikuisten ryhmäliikunnan ja perheliikunnan maksun voi suorittaa Smartumilla, ePassilla, Edenredillä tai EazyBreakilla. Mikäli käytössäsi on jokin näistä palveluista, valitse hintavaihtoehdoista 0 € ja ota yhteyttä MäVin toimistoon (sari.karppi(at)virkistys.fi, 044-2101386), esittääksesi kuitin tai suorittaaksesi maksun. Maksu tulee olla suoritettuna kolmen päivän kuluessa ilmoittautumisesta, muuten ilmoittautuminen mitätöityy.