Ryhmät ja ILMOITTAUTUMINEN

SYYSKAUSI ALKAA MA 1.9.2019!

Voimistelu- ja tanssijaoston ilmoittautuminen alkaa viikolla 34

Syyskaudella uusina ryhminä aloittavat TimmiX-tehotreeni ja Aikuisten Akrobatia. Lasten Akrokerhot ovat tauolla ohjaajan puuttumisen vuoksi. Käynnistämme akroryhmät myöhemmin kauden aikana, mikäli saamme ryhmiin ohjaajan.

Maanantaina 19.8. klo 12.00 ilmoittautuminen aukeaa seuraaviin ryhmiin:

• Aikuisten ryhmäliikunta
  • Dance4Fun Chili ja Caramel
  • Perheliikunta - Tempputaaperot
  • Voimistelukouluryhmät (Esikot, Kissankellot, Lupiinit, TeamGym Vicia, Temppukoulut Kuperkeikka ja Voltti)
  • Telinevoimistelu Salvia (2 vapaata paikkaa) ja Senna (täynnä)
  • HUOM! Uudet kiinnostuneet telinevoimistelijat, tiedustellaksesi vapaita paikkoja, ota yhteyttä Salla Huittiseen, shuittinen(at)gmail.com, 050-3278316

Maanantaina 26.8. klo 12.00 ilmoittautuminen aukeaa seuraaviin ryhmiin:

• Dance4Fun Cucumber
  • TanVo Lehdokit ja  Vanamot
  • TeamGym Viola ja Vinca

Näihin ryhmiin otetaan uusia voimistelijoita vain 25.8. järjestettävien tasokokeiden perusteella.

Ilmoittautumis- ja maksukäytäntömme ovat uudistuneet

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://go.hoika.net/. Kaikkien Voimistelu- ja tanssijaostossa aiemmin harrastaneiden voimistelijoiden tiedot ovat valmiiksi ohjelmassa. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite, tarvittaessa tilaa uusi salasana.

Aiemmin tämän ohjelman kautta on hoidettu laskutus, sähköpostiviestintä, sekä lisenssien tilaaminen.

Vain uusien harrastajien tulee tehdä uusi rekisteröityminen.

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä PayTrailin välityksellä. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa, tai toivot maksun jaettavan osiin, otathan yhteyttä MäVin toimistoon. Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 044-2101386.

Maksaminen Smartumilla, ePassilla, Edenredillä tai EazyBreakilla

Aikuisten ryhmäliikunnan ja perheliikunnan maksun voi suorittaa Smartumilla, ePassilla, Edenredillä tai EazyBreakilla. Mikäli käytössäsi on jokin näistä palveluista, valitse hintavaihtoehdoista 0 € ja ota yhteyttä MäVin toimistoon (sari.karppi(at)virkistys.fi, 044-2101386), esittääksesi kuitin tai suorittaaksesi maksun. Maksu tulee olla suoritettuna kolmen päivän kuluessa ilmoittautumisesta, muuten ilmoittautuminen mitätöityy.