Vastuuohjaajat

Marita Mattila

Voimistelu- ja tanssijaoston puheenjohtaja

Voimistelussa mukana koko elämänkaaren ajan satujumpparista lähtien.Osaaminen vahvinta Tanssillisessa voimistelussa, Koreografian laatimisessa ja Seuratoiminnassa. Näillä aloilla toimin seurakummina Suomen Voimisteluliitossa.

Suomen Voimisteluliitto,  Savo-Karjala alueen asiantuntijaryhmän, STARin pj.

Tähtiseura-auditoija ja seurakummi.

Anni-Sirkku Askola-Piispanen

Lavis®

Terhi Hopia

TeamGym-alkeet Vicia

Olen ohjannut useita vuosia lastenryhmiä, perheliikuntaa ja nyt viimeiset kolme vuotta ohjasin aikuisille kuntonyrkkeilyä. Palaan takaisin lasten ryhmien pariin kun aloitan Vician valmentajana.

Salla Huittinen

Telinevoimistelu Salvia ja Senna

Olen aloittanut voimistelijana Mävissä noin 15 vuotta sitten. Ohjaaminen on muuttunut valmentamiseksi vuosien varrella ja keväällä 2017 valmistuin liikunnanohjaajaksi Vierumäeltä. Tällä kaudella valmennan telinevoimistelua.

Koulutuksia on kertynyt ja koulutustaustaa löytyy perheliikunnasta, telinevoimistelusta, joukkuevoimistelusta ja rytmisestä voimistelusta.

Jutta Hämäläinen

Esikot

Olen harrastanut tanssia n. 10 vuotta ja siitä olen ohjannut viimeiset 2 vuotta. Aiemmin olen ohjannut alakouluikäisten Orvokkeja ja Vanamoita.

Olen suorittanut Voimistelukoulu-ohjaajakoulutuksen.

Sari Karppi

IKILIIKE Kuntojumppa, Fascial, Kahvakuula, TimmiX, Temppukerho Voltti

Olen voimistellut MäVissä vuodesta 1995 alkaen ja toiminut erilaisten liikuntaryhmien ohjaajana vuodesta 2000 alkaen. Olen tuonut mukaan seuratoimintaan myös omat lapseni, "apuohjaajina" ja harrastajina.

Olen kehittänyt osaamistani useilla Voimisteluliiton koulutuksilla, lisäksi olen suorittanut mm. Trainer4Youn kahvakuulaohjaajakoulutuksen ja FAF Finlandin Fascial-ohjaajakoulutuksen.

Työskentelen MäVin kehittämispäällikkönä, joten urheiluseuratoiminta on vahvasti mukana elämässäni.

Noora Lamponen

Cucumber, Lehdokit ja Vanamot

Alkava kausi on seitsemäs vuoteni ohjaajana. Minulla on ohjaajakokemusta voimistelukoulusta, tanssista ja tanssillisesta voimistelusta. Olen ohjannut kaiken ikäisiä pikkulapsista aikuisiin. Itselläni on lajitaustaa mm. tanssillisesta voimistelusta ja katutanssista.

Olen suorittanut jumppakouluohjaaja -koulutukset 3/3, tanssillisen voimistelun lajikoulutuksen, tanvo-tuomarikoulutuksen, fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen, Dance 4 Fun -koulutuksen sekä koreografia- ja akrokoulutuksia.

Essi Laukkarinen

Kissankellot

Olen harrastanut pienestä asti tanssia MäVissä. Olen toiminut aiemmin VoTa-jaostossa apuohjaajana ja ohjaajana ohjaten mm. Kissankelloja, Caramelia ja Vanamoita.

Olen kouluttautunut Voimistelukoulu-ohjaajaksi

Venla Louhivuori

Cucumber, Lehdokit ja Vanamot

Olen ollut mukana Voimistelu- ja tanssijaoston toiminnassa lapsesta saakka. Ohjaajakokemusta on karttunut kaiken ikäisten ohjaamisesta ja olen suorittanut monipuolisesti Voimisteluliiton koulutuksia.

Aiemmin olen ohjannut mm. tanssillisen voimistelun ryhmiä, Babypunttia, sekä Kevennettyä kuntojumppaa. Tällä kaudella vedän Cucumberin, Lehdokkien ja Vanamoiden yhteistä treenituntia.

Elsi Mattila

TeamGym Vinca ja Viola, Leinikit, Tanssillisen voimistelun alkeet

Oma voimistelutaustani on tanssillisen voimistelun puolella, mukana voimistelumaailmassa olen ollut siitä asti kun olen osannut kävellä.

Olen aloittanut apuohjaajana vuonna 2005 ja sen jälkeen ohjannut lähes kaikenlaisia ja kaikenikäisiä ryhmiä, 3-4- vuotiaiden liikuntaleikkikoulusta aikuisten kuntojumppaan.

Olen käynyt TeamGym lajitaito 1 koulutuksen, TeamGym 2-tason tuomarikoulutuksen sekä akrobatia- ja temppuideapäiviä uuden lajin opettelun tueksi.

Maarit Nikkinen

Kahvakuula

Olen harrastanut kahvakuulailua vuodesta 2010 alkaen ja toiminut kahvakuulaohjaajana lukukaudella 2015-2016, jolloin suoritin myös Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen

Kahvakuula on parasta, se on mun juttu! Saan itselleni hyvää mieltä siitä, kun saan liikuttaa iloisia ihmisiä.

Noora Paasonen

Dance4Fun Caramel

Iina Punavaara

Tempputaaperot

Oma harrastushistoriani on muissa lajeissa ja voimisteluun tutustuinkin vasta Babypuntin kautta. Tykkäsimme vauvan kanssa tunneista kovasti, joten lähdin mielelläni avuksi Tempputaaperoiden toimintaan kun pyydettiin.

Anna Putkinen

Tempputaaperot

Perheliikunnan ohjausta vuoden 2014 syksyn ajan Babypuntti ja 2015 vuoden alusta Tempputaaperot. Nuoruusvuosina harrastanut ja ohjannut lentopalloa noin 10 vuotta.

Olen suorittanut Perheliikunnan perusteet -koulutuksen

Liikunta sen kaikissa muodoissa on aina ollut lähellä sydäntäni. Perheliikunnassa pääsee kokemaan lasten liikunnan riemua ja aktivoimaan vanhempia liikkumaan ja liikuttamaan koko perhettä.

Heidi Rimaila

Temppukerho Voltti