Lukujärjestys

Kesä 2021

Kahvakuula 

24.5.-23.8. Maanantaisin klo 17.10-18  Mäntyharjun Urheilupuistossa. Kokoontuminen urheilualueen huoltorakennuksen edessä. 

Tehokas ja toiminnallinen treeni haastaa koko vartalon. Valittavanasi on eri kokoisia kahvakuulia (4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 16 kg ja 20 kg), joilla saat tehtyä itsellesi sopivan tasoisen treenin.

Ohjaaja: Sari Karppi


Kesäjumppa

1.6.-27.7. tiistaisin klo 18-19  Mäntyharjun rantapuistossa

Helppoa askellusta ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä, sekä toiminnallista harjoittelua. Ota mukaan alustaksi jumppamatto tai kylpypyyhe.

Ohjaaja: Sari Karppi, Anna Korhonen, Saana Lyömiö


Pilateskävely (3 krt) - MAKSUTON

16.6.-30.6. keskiviikkoisin klo 17.15-18, lähtö Mäntyharjun rantapuistosta 

Pilateskävely on MäVin uusi ilmainen liikuntakokeilu, joka yhdistää kävelyn ja pilatekseen tutustumisen leppoisalla tavalla kauniista kesäkuun luonnosta nauttien. Kokoontuminen Rantapuistossa, missä herättelemme kehoa pilates-menetelmällä  (10 min.) sitten kävely lammen rannalla (30 min.) ja lopuksi venyttelyt (5 min.).

Ohjaaja: Mervi Arsiola


Lempeä pilates (5 krt)

1.-29.7.  torstaisin klo 15.15-16 Mäntyareenalla 

Sinulle, joka haluat huoltaa kehoasi rauhallisen hengityksen ja liikkeen avulla. Harjoitukset vahvistavat keskivartalon syviä lihaksia. Tunnin jälkeen tunnet kuinka kehosi on samalla kertaa sekä ryhdikkäämpi että joustavampi ja olosi virkistynyt.

Lempeä pilates vahvistaa sekä kehoa että mieltä, ja juuri siksi harjoitukset sopivat hyvin meistä jokaiselle.

Ohjaaja: Mervi Arsiola


Kuntopilates (5 krt)

1.-29.7.  torstaisin klo 16.30-17.30 Mäntyareenalla 

Kuntopilateksessa yhdistyvät kuntoilun ja pilateksen parhaat puolet - reipas alkulämmittely ja kehonhallintaharjoitukset. Tunti kehittää peruskestävyyttä, syviä keskivartalon lihaksia, liikkuvuutta, tasapainoa ja ryhtiä. Tunnin jälkeen mieli on virkeä ja olo energinen.

Kuntopilates sopii eritasoisille kuntoilijoille.

Ohjaaja: Mervi Arsiola