Jäsenasiat

JÄSEN- JA KAUSIMAKSU 2019

Mävin jäsenmaksu 10 € maksetaa kalenterivuosittain, laskutus tammikuussa. Jäsenmaksu kattaa seuran hallinnolliset kulut, kuten toimistopalvelut. Jäsenkortilla saat etuja jäsenetuliikkeestämme.

Lisäksi Voimistelu- ja tanssijaostossa harrastavat MäVin jäsenet saavat etuja Voimisteluliiton yhteistyökumppaneilta. Löydät liiton yhteistyökumppaneiden edut Voimisteluliiton kotisivuilta.

Kausimaksu kattaa ohjaajien palkan, koulutuksen, matkakulut koulutukseen ja salimaksun, sekä mahdollisuuden liikkua hyvässä seurassa koulutettujen ohjaajien johdolla. Seura huolehtii myös tarvittavien välineiden ja pääosin esiintyvien ryhmien esiintymispukujen hankinnasta.

Aikuisten kausimaksu ja 10-kortti oikeuttavat osallistumaan aikuisten ryhmäliikuntatunneille. Aikuisten ryhmäliikuntatuntien kertamaksu on jäsenille 5 € ja muille 8 €.

Lapset ja nuoret voivat kausimaksun maksettuaan osallistua oman ikäryhmänsä toimivaan voimisteluryhmään.

Ryhmien hinnat

VAKUUTUS

Jumppareita ei ole vakuutettu automaattisesti, harrastajilla on mahdollisuus tilata Voimisteluliiton kautta Jumppaturva-vakuutus 4 €.

HUOM! Kaikki kotivakuutukset eivät kata urheiluseuratoiminnassa tapahtuneita tapaturmia. Tarkista vakuutuksesi.

Kaikilla Voimisteluliiton lajien kilpailuihin, Stara-tapahtumaan, Lumoon, Tanssillisen voimistelin kilpailuun ym. tapahtumiin osallistuvilla, tulee olla vakuutus ja asianmukainen lisenssi (B-lisenssi/HA-lisenssi/Stara-lisenssi). Lisenssi tulee tilata omatoimisesti Voimistelu- ja tanssijaoston Hoika-jäsenrekisterin www.jasentieto.fi-sivun kautta

Jokainen ohjaaja on vakuutettu tapaturmien varalta.