Jäsenyys ja vakuutus

JÄSEN- JA KAUSIMAKSU 2020

Mävin jäsenmaksu 15 € on voimassa kalenterivuosittain, jäsenmaksu laskutetaan tammikuussa tai toimintaan mukaan liittyessä. Jäsenmaksu kattaa seuran hallinnolliset kulut, kuten toimistopalvelut. Jäsenkortilla saat etuja jäsenetuliikkeestämme.

Lisäksi Voimistelu- ja tanssijaostossa harrastavat MäVin jäsenet saavat etuja Voimisteluliiton yhteistyökumppaneilta. Löydät liiton yhteistyökumppaneiden edut Voimisteluliiton kotisivuilta.

Kausimaksu kattaa ohjaajien palkan, koulutuksen, matkakulut koulutukseen ja salimaksun, sekä mahdollisuuden liikkua hyvässä seurassa koulutettujen ohjaajien johdolla. Seura huolehtii myös tarvittavien välineiden ja pääosin esiintyvien ryhmien esiintymispukujen hankinnasta.

Aikuisten kausimaksu ja 10-kortti oikeuttavat osallistumaan aikuisten ryhmäliikuntatunneille. Aikuisten ryhmäliikuntatuntien kertamaksu on jäsenille 6 € ja muille 9 €.

Lapset ja nuoret voivat kausimaksun maksettuaan osallistua oman ikäryhmänsä toimivaan voimisteluryhmään.

VAKUUTUS

Jumppareita ei ole vakuutettu automaattisesti, harrastajilla on mahdollisuus tilata Voimisteluliiton kautta Jumppaturva-vakuutus 4 €. Mikäli tarvitset vakuutuksen, ota yhteyttä seuran toimistoon sari.karppi(at)virkistys.fi tai 044-2101386.

HUOM! Kaikki kotivakuutukset eivät kata urheiluseuratoiminnassa tapahtuneita tapaturmia. Tarkista vakuutuksesi.

Kaikilla Voimisteluliiton lajien kilpailuihin, Stara-tapahtumaan, Lumoon, Tanssillisen voimistelin kilpailuun ym. tapahtumiin osallistuvilla, tulee olla vakuutus ja asianmukainen lisenssi (B-lisenssi/HA-lisenssi/Stara-lisenssi). Lisenssi tulee tilata omatoimisesti Voimistelu- ja tanssijaoston Hoika-jäsenrekisterin go.hoika.net -sivun kautta

Jokainen ohjaaja on vakuutettu tapaturmien varalta.

Tilaa vakuutus tai lisenssi