Hinnat ja maksaminen

Hinnat kaudella 2022-2023

Kausimaksut peritään kausien alussa syyskuussa ja tammikuussa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrail-palvelun kautta. Kausimaksut eivät sisällä seuran jäsenmaksua (15 €) , vaan se laskutetaan erikseen kalenterivuosittain.

AIKUISET

Kymppikortti

• Aikuinen → 49 €
  • Eläkeläinen → 45 €
  • Nuori (13-18 v.) → 35 €

Voimassa vapaavalintaisilla aikuisten ryhmäliikuntatunneilla ja perheliikunnassa, niin kauan kuin kortissa on tyhjiä ruutuja.

Kausimaksu

• Aikuinen → 120 €
  • Eläkeläinen → 105 €
  • Nuori (13-18 v.) → 90 €

Voimassa kaikilla aikuisten ryhmäliikuntatunneilla ja perheliikunnassa syyskaudella 2022.

Kertamaksu​

• Aikuinen, jäsen → 6 €/kerta
  • Aikuinen, ei jäsen → 9 € / kerta
  • 13-18 vuotias, jäsen → 4 €/kerta
  • 13-18 vuotias, ei jäsen → 7 €/kerta

Vältäthän käteisen käyttöä.  Maksun voi hoitaa MobilePaylla (koodi: 55572)

Mikäli valitset maksuvaihtoehdoksi Smartumin, e Passin, Edenredin tai EazyBreakin, ota yhteyttä MäVin toimistoon esittääksesi kuitin maksutapahtumasta tai toimittaaksesi setelit. Maksu tulee olla suoritettuna kolmen päivän kuluessa ilmoittautumisesta, muuten ilmoittautuminen mitätöityy.

Lasten ja nuorten ryhmien hinnat löytyvät kunkin ryhmän tiedoista.

LISENSSIT

Kausimaksun lisäksi Voimisteluliiton tapahtumiin (Lumo, Stara, TG-kilpailut, TanVo-kilpailut ym.) osallistuville harrastajille tulee tilata lisenssi. Lisenssikausi on 1.9.2022-31.8.2023. Lisenssi tulee tilata itse Hoika-jäsentietojärjestelmän kautta.

VARMISTATHAN OIKEAN LISENSSITYYPIN RYHMÄSI VALMENTAJALTA ENNEN OSTOA!

Stara-lisenssi 10,50 € (+ vakuutus 3,50 €)
HA-lisenssi 20 € (+vakuutus 10 €)
B-lisenssi 50 € (+vakuutus 42/79 €)

Voimisteluliiton ohjeet lisenssin ostoon

Lisätietoa lisensseistä

Koronaepidemia voi siirtää/perua kisoja, Voimisteluliitto ei korvaa tilattuja ja mahdollisesti hyödyntämättä jääneitä lisenssejä.