Hinnat ja maksaminen

Hinnat kaudella 2020-2021

Kausimaksut peritään kausien alussa syyskuussa ja tammikuussa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrail-palvelun kautta. Kausimaksut eivät sisällä seuran jäsenmaksua. Jäsenmaksu (15 €) laskutetaan erikseen kalenterivuosittain.

LAPSET JA NUORET

Voimistelukouluryhmät

Temppukerho Kuperkeikka → 45 € / kausi

Kissankellot → 45 € / kausi

Lupiinit  → 45 € / kausi + lisenssi

Esikot → 60 € / kausi + lisenssi

Voimistelukouluryhmien hintoihin sisältyy Voimisteluliiton voimistelupassi.

Dance4Fun

Chili → 45 € / kausi

Caramel → 60 € / kausi + lisenssi

VOIMISTELULAJIT

Tanssillinen voimistelu

Vanamot → 80 € / kausi + kilpailukulut + lisenssi

Lehdokit  → 80 € / kausi + kilpailukulut + lisenssi

Telinevoimistelu

Salvia → 45 € / kausi + lisenssi

Senna → 45 € / kausi + lisenssi

TeamGym

TeamGym-harraste → 45 € / kausi + lisenssi

LISENSSIT

Kausimaksun lisäksi Voimisteluliiton tapahtumiin (Lumo, Stara, TG-kilpailut, TanVo-kilpailut ym.) osallistuville harrastajille tulee tilata lisenssi. Lisenssikausi on 1.9.2020-31.8.2021. Lisenssi tulee tilata itse Hoika-jäsentietojärjestelmän kautta.

VARMISTATHAN OIKEAN LISENSSITYYPIN RYHMÄSI VALMENTAJALTA ENNEN OSTOA!

Stara-lisenssi 10,50 € (+ vakuutus 3,50 €)
HA-lisenssi 20 € (+vakuutus 10 €)
B-lisenssi 45 € (+vakuutus 40/76 €)

Koronaepidemia voi siirtää/perua kisoja, Voimisteluliitto ei korvaa tilattuja ja mahdollisesti hyödyntämättä jääneitä lisenssejä. Suosittelemme ostamaan lisenssin vasta siinä vaiheessa, kun ryhmäsi ilmoittautuu kisoihin.

AIKUISET JA PERHELIIKUNTA

Kymppikortti

Aikuinen → 49 €

Eläkeläinen → 45 €

Nuori (13-18 v.) → 35 €

Voimassa vapaavalintaisilla aikuisten ryhmäliikuntatunneilla ja perheliikunnassa, niin kauan kuin kortissa on tyhjiä ruutuja.

Kertamaksu​

Aikuinen, jäsen → 6 €/kerta

Aikuinen, ei jäsen → 9 € / kerta

13-18 vuotias, jäsen → 4 €/kerta

13-18 vuotias, ei jäsen → 7 €/kerta

Esiintyvä tanssillisen voimistelun ryhmä Leinikit

Kausimaksu 50 €

Mikäli valitset maksuvaihtoehdoksi Smartumin, ePassin, Edenredin tai EazyBreakin, ota yhteyttä MäVin toimistoon esittääksesi kuitin maksutapahtumasta tai toimittaaksesi setelit. Maksu tulee olla suoritettuna kolmen päivän kuluessa ilmoittautumisesta, muuten ilmoittautuminen mitätöityy.

Osallistumismaksujen hyvitys kauden keskeytyessä

1. Jos toimintakausi keskeytyy 14.9.-18.10.2020 alkaen, hyvitetään 50 % kausimaksusta, mikäli kautta ei pystytä jatkamaan normaalisti myöhemmin loppuvuoden aikana. Toimintakauden keskeytyessä, loppukauden ajan tuotetaan kausimaksuun sisältyvää etäharjoittelumateriaalia.

2. Jos toimintakausi keskeytyy 19.10.-30.11.2020 alkaen, maksuja ei palauteta, mutta tuotamme loppukauden kausimaksuun sisältyvää etäharjoittelumateriaalia.

3. Jos kausi keskeytyy 1.12.2020 alkaen, maksuja ei palauteta, eikä seura tuota etäharjoittelumateriaalia.