Youtube-treenit

6.4.2020

Kevään aikuisten ryhmäliikuntatunnit korvaavia treenivideoita on nyt lisätty MäVi Voimistelu- ja tanssijaoston YouTube-kanavalle. Voit tehdä treenit silloin kuin sinulle sopii, pääasiassa kotoa löytyvillä välineillä. Treenit tehdään aikaa vastaan, joten suosittelen lataamaan puhelimeen ajastinsovelluksen, esimerkiksi Gymboss.

 

Kotitreenien joukossa on myös kahvakuulatreeni, jota varten voit lainata kahvakuulan Voimistelu- ja tanssijaostolta (pantti 10 €). Lainattavissa on eri kokoisia kahvakuula (4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 16 kg ja 20 kg). Mikäli haluat lainata kuulan laita viestiä tekstarilla tai WhatsAppissa numeroon 044-2101386 (Sari Karppi), niin sovitaan treffit judosalille. Huomioithan, että työskentelen tällä hetkellä vain osan viikosta, joten vastaamisessa voi olla viivettä.

Kotitreenit löytyvät Voimistelu- ja tanssijaoston Youtube-kanavalta:

https://www.youtube.com/channel/UCaMHXaVj3sjG-Egp3ysh-wg

LIVE-jumppa ti 7.4. klo 17.30 Voimistelu- ja tanssijaoston Youtube-kanavalla

Huomenna tiistaina toteutetaan ensimmäinen Voimistelu- ja tanssijaoston livejumppa, jota varten tarvitset kaksi juomapulloa tai 1-2 kg käsipainot, sekä halutessasi jumppa-alustan.

Pääset live-jumppaan tästä:

https://youtu.be/M47gfDR_f4M

Livejumpan osalta kaikki on uutta ja ihmeellistä, ja jännittävää. Huomenna nähdään, miten homma toimii!:)

Jatkossa livetreenejä pyritään pitämään Youtube-kanavalla kerran viikossa. Treenipäivät ja ajat vaihtelevat, joten seuraathan ilmoittelua.

Tervetuloa mukaan treenaamaan!