Jenni Kurvinen valittiin Vuoden voimistelijaksi, Elsi Mattilasta Vuoden Juniorivalmenteja

19.12.2019Voimistelu- ja tanssijaosto palkitsi Tänään-tanssinäytöksessään Vuoden voimistelijana Vanamoissa tanssillista voimistelua harrastavan 12 vuotaan Jenni Kurvisen. Aiemmin myös TeamGymiä harrastanut Jenni on ollut mukana MäVin voimistelutoiminnassa 3 vuotiaasta alkaen ja pitää koko ajan itsensä pienessä liikkeessä myös kotona. Palkitsemisperusteina mainittiin myös Jennin toteuttamat soolotanssiteokset, joilla hän on kisannut My Moves -tanssikilpailuissa.

Vuoden Juniorivalmentaja -kiertopalkinto myönnettiin tänä vuonna TeamGym-valmentaja Elsi Mattilalle, jonka aloitteesta laji on tullut osaksi jaoston tarjontaa. Elsi on palkittu jo aiemmin Mäntyharjun kunnan Vuoden valmentaja -palkinnolla. TeamGymin lisäksi Elsi ohjaa myös aikuisten Tanssillisen voimistelun alkeita, sekä esiintyvää aikuisten TanVo-ryhmä Leinikeitä.

Voimistelu- ja tanssijaosto palkitsee vuorovuosittain Vuoden voimistelijana aikuis- ja lapsiharrastajia. Vuoden Juniorivalmentajapalkintoa on jaettu vuodesta 2009 alkaen, jolloin jaosto sai Sinettiseura-statuksen.