Voimistelu- ja tanssi

Tervetuloa aloittamaan Voimistelu- ja tanssijaoston syyskautta!

Syyskautemme alkaa su 28.8.2022 ja päättyy joulukuussa pidettävään Wau MäVin nuoret! -näytökseen, jonka päivämäärä tarkentuu syksyn aikana (n. vko 50).  Vietämme ensimmäisellä toimintaviikolla valtakunnallista Voimisteluviikkoa, jolloin voit käydä tutustumassa tunteihimme maksutta.

Tuntitarjonnassamme on tuttujen tuntien lisäksi paljon uutta.

UUTTA!

• Aivan uusina tunteina valikoimaan nousevat Breakdance ja Acro, jotka soveltuvat niin tytöille kuin pojille. Ryhmiä ohjaa uutena ohjaajana aloittava Nicolo Lucetti
  • Suosittu Cheerleading-toiminta laajenee. Syyskaudella käynnistyy kaksi cheerleadingryhmää, sekä tanssiin painottuva cheerdance.
  • Teamgymissä on tarjolla harrasteryhmän lisäksi uusi esivalmennusryhmä
  • Etelä-Savon Liikunnan seurassa ei syrjässä -hankkeen tukemat MAKSUTTOMAT Tsäänssitanssi ja Tsäänssitemppu nuorille.
  • Aikuisten tuntikalenterissa uutena tuntina on Alli Tulpon ohjaama tanssillinen Move!-tunti
  • Aikuisten ryhmäliikunnan kausimaksu palaa maksuvaihtoehdoksi.  Treenaa yhdellä kausimaksulla niin paljon kuin ehdit!
  • Su klo 15-17 maksuton lasten temppuiluvuoro Volttisalissa MäVin jäsenille!

Ryhmiin ilmoittautuminen on avoinna Hoika-palvelussa, jonne pääset klikkaamalla alla olevasta painikkeesta. Lisätietoa ryhmistä löydät sivuvalikosta.

World Gymnaestrada

Lähde mukaan World Gymnaestradaan Hollannin Amsterdamiin 30.7.-5.8.2023!

Järjestämme aiheesta infotilaisuuden ti 11.10. klo 18 Kisalassa.

Voimistelijoita Kirkkaat vedet -ohjelmassa Suomi Gymnaestrada -tapahtumassa
Kuva: Matti Nenonen

Vauhti kiihtyy nyt DVD:nä!

Joulun Vauhti kiihtyy -näytöksen DVD:t ovat saapuneet myyntiin MäVin toimistolle Kisalaan. Ota yhteyttä sari.karppi(at)virkistys.fi tai  0442101386 ja tule noutamaan omasi. Maksutapoina kortti tai MobilePay (emme vastaanota käteistä).

Hinta: 13 €/kpl

Vanhemmat DVD:t 10 €/kpl

Löydät listan aiempien näytösten DVD:istä täältä.