Voimistelu- ja tanssi

13-18 vuotiaiden sisäharjoitukset jatkuvat 12.4.2021 alkaen.

Kevätkausi 2021

Kevätkautemme alkaa ma 11.1.2021 ja ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa osoitteessa go.hoika.net 1.1.2021. Tavoitteenamme on järjestää tammikuun aikana syyskaudelta peruuntunut Sata salamaa -tanssinäytös ja päättää kevätkausi 8.5.2021 PUZZLE-tanssinäytökseen.

Aikuisten ryhmäliikunta käynnistyy perjantaina 22.1.2021

UUTTA KEVÄÄLLÄ 2021!

Nyt voit suorittaa maksun myös MobilePaylla! VoTa-jaoston lyhytnumero: 55572

Aikuisille

• Kehonhuolto to klo 19-19.30, Lukion pieni sali (Ryhmä alkaa sisäharjoituskauden alettua)
  • IKILIIKE palaa maanantaihin, uusi aika ma klo 11.15-12.05

Lapsille

Vuoden voimistelija ja juniorivalmentaja

Vuoden voimistelija ja vuoden juniorivalmentaja palkittiin 2.2.2021 näytöskuvausten yhteydessä. Palkitsemme vuoden voimistelijana vuorovuosittain aikuis- ja lapsiharrastajia, vuoden 2020 voimistelijana palkittiin aikuisliikkuja. Vuoden  juniorivalmentaja palkitaan  kiertopalkinnolla, jonka perinne on alkanut vuonna 2009, kun meille myönnettiin Sinettiseura-status..

Vuoden voimistelija 2020 Anja Lång

Anja on aina aurinkoinen jumppari, joka liikkuu aktiivisesti ohjatuilla tunneilla ja omatoimisesti, näyttäen upeaa liikunnallisen elämäntavan esimerkkiä. Anja on myös toiminut usein vapaaehtoisena jaoston tapahtumissa, sekä toiminut salimummon sijaisena.

Vuoden juniorivalmentaja 2020 Terhi Hopia

Terhi on tehnyt pitkän uran lasten ja nuorten osaavana ja innostavana liikuttajana, sekä ohjannut välillä myös perheitä ja aikuisia. Terhi on ollut mukana kehittämässä jaostoa ja haastanut itseään mm. opettelemalla TeamGymin itselleen uutena lajina.

Näytöskuvausten tuotos Sata salamaa -näytös tullaan julkaisemaan helmikuun aikana netissä. Seuraa ilmoittelua.

Vuoden voimistelija 2020 Anja Lång, MäVin kehittämispäällikkö Sari Karppi ja jaoston puheenjohtaja Marita Mattila
Vuoden juniorivalmentaja 2020 Terhi Hopia, jaoston puheenjohtaja Marita Mattila ja MäVin kehittämispäällikkö Sari Karppi

Voimisteluliitto liikuttaa etänä

Suomen Voimisteluliiton SolidSport-kanavalla julkaistaan aina maanantaisin kolme erilaista etätreeniä. Kategoriat ovat tehotreeni, kehonhuolto, tanssitreeni, Ikiliike ja perheliikunta. Kategorioiden sisällä tuntisisällöt vaihtelevat, tulossa on mm. kehonpainoharjoittelua, joogaa, showtanssia, tanssillista voimistelua sekä paljon muuta!

Voimisteluliiton etätreenit ovat kaikkien voimisteluseurojen ja niiden jäsenten käytössä veloituksetta kevään ajan.