Yleisurheilukoulu ja treeniryhmä 2022

16.5.2022

Lasten yleisurheilukoulu ja yleisurheilun treeniryhmä käynnistävät kesäkautensa maanantaina 30.5..

Yleisurheilukoulussa tutustutaan maanantaisin klo 17-18 monipuolisesti eri yleisurheilulajeihin. Ilmoittaudu mukaan lasten yleisurheilukouluun täällä.

Kahdesti viikossa kokoontuva yleisurheilun treeniryhmä sopii hyvin myös muiden lajien kesätreeniksi, sillä harjoituksissa treenataan lajitaitojen lisäksi nopeutta, voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä. Ilmoittaudu mukaan nuorten yleisurheilun treeniryhmään täällä.

Samaan aikaan maanantaisin aikuisille on tarjolla kahvakuulatreenejä klo 17.10-18. Hyödynnä odotusaika ja ilmoittaudu mukaan treenaamaan!

Kesän aikana järjestetään viidet yleisurheilukilpailut. Kisakauden avaavat koronatauolta paluun tekevät  Hippokisat, kesä-heinäkuussa on luvassa kahdet matala kynnyksen Metsä Group -seurakisat ja elokuussa kisataan Apsin ja Onnin Olympialaisissa. Lisäksi kesällä kisataan yleisurheilun kunnanmestaruuksista myöhemmin ilmoitettavana päivänä. Kaikkiin kilpailuihin tulee ilmoittautua ennakkoon ilmoitetun kanavan kautta.

• Ke 8.6. Hippokisat
  • Ke 15.6. MetsäGroup -seurakisat
  • Ke 6.7. MetsäGroup -seurakisat
  • Ke 10.8. Apsin ja Onnin Olympialaiset
  • Tulossa myös kunnanmestaruuskisat!

Lisätietoa kesän yleisurheilukilpailuista.