Voimisteluviikko

25.8.2020

Voimistelu- ja tanssijaoston syyskausi alkaa sunnuntaina 30.8.2020. Viikolla 36  jaostossa vietetään Voimisteluviikkoa, jolloin tuntitarjontaan voi käydä tutustumassa maksutta!

Ryhmiin ilmoittautuminen on avoinna osoitteessa go.hoika.net., jonka kautta suoritetaan myös maksaminen.  Syyskaudella aikuisten ryhmissä, sekä perheliikunnassa tunneille osallistutaan syyskaudella poikkeuksellisesti vain 10-kortilla tai kertamaksulla, lasten ryhmissä toimitaan kausimaksuilla kuten aiemmin. Seuran maksuportaikko toiminnan mahdollisen keskeytymisen vuoksi, on luettavissa 24.8. julkaistussa uutisessa ja se on toimitettu jäsenille myös sähköpostitse. Mikäli tarvitset maksuaikaa tai vapautuksen kausimaksusta, ota yhteyttä sari.karppi(at)virkistys.fi/044-2101386.

Tiesitkö muuten, että 13-17 vuotiaat voivat osallistua maksutta VoTa-jaoston ryhmäliikuntatunneille, kun mukana on oma aikuinen?  Tervetuloa liikkumaan yhdessä!

Lisätietoa syksyn ryhmistä Voimistelu- ja tanssijaoston sivuilta.