Uusi Vauhtiperheet-perheliikuntahanke käynnistyy

21.9.2022

Käynnistämme syksyllä 2022 uuden Vauhtiperheet-perheliikuntahankkeen, jonka tavoitteena on kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä monipuolisesti vuoden ympäri eri lajeja kokeillen.  Luvassa on perheliikuntakalenteri, josta löytyy eri lajeja vuoden jokaiselle kuukaudelle. Osana hanketta koulutamme uusia ohjaajia, sekä parannamme perheliikuntaan sopivaa välineistöämme.

Vauhtiperheet-toimintaa järjestetään sekä jo toimivissa ryhmissä, että erilaisina lajikokeiluina ja -haasteina, lisäksi keväällä 2023 on luvassa perheille suunnattu retkipäivä.

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Koulutusta

Etsimme koulutettavaa henkilöä Nallepaini-ohjaajakoulutukseen. Painiliitto järjestää la 2.10. klo 10-16 Mikkelissä Nallepaini-ohjaajakoulutuksen,  joka antaa valmiudet toimia Nallepaini -liikuntaryhmän ohjaajana..

Nallepaini on aikuisen ja lapsen yhteislaji, jossa kuntoilu ja toiminta perustuvat yhdessä tekemiseen. Lapsen motorista kehitystä monipuolisesti tukevan Nallepainin voi aloittaa jo noin kaksivuotiaana. Lisäksi se toimii hyvänä kuntoilumuotona aikuiselle.

Seura maksaa koulutettavan henkilön koulutuksen, sekä matkakustannukset seuran matkustussäännön mukaisesti.

Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan ja toimimaan seuran Nallepainin ohjaajana, ota pikaisesti (ilmoittautuminen päättyy jo 25.9..) yhteyttä Sari Karppiin sari.karppi(at)virkistys.fi, 0442101386.