Tule mukaan kesäteatterikahvitukseen

21.5.2021

Hoidamme tulevana kesänä yhden viikon ajan  10.-17.7.2021. Mäntyharjun Kesäteatterin väliaikakahvituksen. Kahviotuotot ohjataan mm. satavuotisjuhlavuotemme kuluihin, jota pääseme yhdessä viettämään marraskuussa. Otamme mielellämme mukaan uusia talkoolaisia hyvän mielen töihin Pappilanparvelle.Töihin kesäteatterin organisoijaksi

Kesäteatterin kahvituksen organisointiin on haussa hyvä tyyppi, jonka tehtävänä on mm. huolehtia tarvikkeiden hankinnasta ja tehtävien jakamisesta talkoolaisille. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä Sari Karppiin.


Talkoolaiseksi kesäteatteriin

Talkoolaisten työaika on arkisin noin klo 18-21 ja viikonloppuisin noin klo 13-16. Työtehtäviä on laidasta laitaan, mm. myyjänä, kahvinkeittäjänä ja makkaranpaistajana. 

Kotisivuillamme olevalla lomakkeella voit ilmoittaa sinulle sopivat ajankohdat. Talkoolaiseksi voi osallistua vaikka vain yhdelle illalle - pienikin panostus on tärkeä. Talkoolaisena saat työasuksesi MäVin juhlavuoden T-paidan.

Kesäteatterikahvioissa toimimme pareittain ja tiimeissä, joten kenelläkään vastuuta ei ole yksin. Tule mukaan hyvän mielen töihin iloiseen porukkaamme!

Kesäteatterin talkoolaisia 2019.

Lisätietoja: Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 0442101386