Syyskokous 2020

15.12.2020

MäVin syyskokous pidettiin 13.12.2020 turvallisesti raikkaassa talvisäässä Pappilanparvella. Kokouksen vierailevana puheenjohtajana oli ensimmäistä kertaa seuran historiassa vanhempi-lapsipari, kun 15 vuotias Emma Kokkonen toimi yhdessä äitinsä Maijun kanssa syyskokouksen puheenjohtajana. Emma oli tyytyväinen kokemukseensa puheenjohtajana toimimisesta.  "Oli hienoa päästä mukaan tän vuoden syyskokoukseen. Sain uusia kokemuksia ja mielestäni oli hauska vetää kokous puheenjohtajana läpi."

Kokouksessa vahvistettiin vuoden  2021 toimintasuunnitelma ja budjetti, jotka ovat luettavissa tämän sivun alalaidassa. Vuonna 2021 seurassa jatketaan 100-vuotisjuhlavuoden viettoa koronan siirrettyä tapahtumia kuluvalta vuodelta.

Toimintaansa jatkavien lajien lisäksi, seura kasvaa jälleen uudella lajijaostolla, kun padeljaosto aloittaa toimintansa Virva Paasosen johdolla. Padel on tällä hetkellä nopeiten leviävä palloiluharrastus, joka on innostanut Mäntyharjussakin lajin pariin jo runsaasti uusia harrastajia, joiden toivotaan löytävän mukaan myös seuran tarjoamiin padeltreeneihin ja -kisoihin.

Juhani Lyytikäisestä kunniapuheenjohtaja

Syyskokouksessa seura nimitti kunniapuheenjohtajakseen Juhani Lyytikäisen, joka toimi  MäVin puheenjohtajana 1996-2003 ollen yhdistämässä MäViä ja MU-50:tä jälleen yhdeksi seuraksi. Myös työssään kenttämestarina Lyytikäinen on ollut edistämässä liikuntamahdollisuuksien kehittymistä. Lyytikäisen varsinainen huomioiminen tapahtuu vuonna 2021 pidettävässä seuran 100-vuotisjuhlassa.

Vuoden palkitut

Kokouksen yhteydessä palkittiin Pitäjänuutisten kiertopalkinnoilla ja Vierulan tilan herkkukasseilla vuoden toimijoina frisbeegolfjaoston aktiivi Jarmo Savolainen, sekä jääkiekossa ja salibandyssa valmentajana toimiva Miika Rimaila. Vuoden Mävi-iskä -tunnustus myönnettiin tänä vuonna Tommi Patrikaiselle.

MäVIn puheenjohtaja Eveliina Hall luovutti toisen MäVin toimija -kiertopalkinnoista Jarmo Savolaiselle
Maiju ja Emma Kokkonen