Syyskauden koronatiedote

24.8.2020

Syyskautemme on käynnistymässä koronaviruksen vaikutus huomioiden. Olemme koonneet tähän ohjeistuksia toimintaan ja turvalliseen harrastamiseen liittyen huomioiden THL:n, valtioneuvoston sekä Olympiakomitean ohjeistukset. Seuraamme tilannetta ja ohjeistuksia päivitetään tarvittaessa.

Syyskauden toiminta käynnistetään turvaetäisyyksistä ja hygieniaohjeistuksista huolehtien, sekä alla olevat turvallisuuteen liittyvät ohjeistukset huomioiden. Seuran vastuulla on aina arvioida voiko toimintaa järjestää niin, että viranomaisten antamat linjaukset, ohjeet ja määräykset toteutuvat. Jokainen yksittäinen ohjaaja ja valmentaja huolehtii, että nämä toteutuvat käytännössä toiminnassa. Seuramme jäsenet voivat omalta osaltaan vaikuttaa turvalliseen, koronavapaaseen liikkumiseen tunneilla ja toimitiloissa vastuullisella toiminnallaan ja noudattamalla ohjeistuksia.

Tarkemmat toimintaohjeet ja tietoa kausimaksuista on koottu oheiseen tiedotteeseen.