Syksyn Tue tiimiä -kampanja

13.10.2021

Nyt voit jälleen tukea MäVin toimintaa ja suomalaista työtä yhdellä kertaa. Seuramme varainhankinta on käynnissä TueTiimiä.fi -verkkokaupassa, jonka tuotevalikoimasta löydät lukuisien kotimaisten yritysten tuotteita ja pallveluita. Koska tuotevalikoima koostuu vastuullisten suomalaisten yritysten tuotteista, jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä.

Valikoimasta löytyy monipuolisesti tuotteita aikuisille ja lapsille, kotiin itselle tai lahjaksi, sekä nyt myös lemmikeille!

Tuotevalikoimassa on mukana mm. seuraavat uudet tuotemerkit:

• Kotoisa Ekotuotteet
  • PaaPii
  • Suomen Luonnonsuojeluliitto
  • Tarramonsteri
  • Tassuvahti
  • Vähänkäytetty.fi

Tutustu valikoimaan ja tee ostoksesi kampanjasivullamme osoitteessa https://tuetiimia.fi/tiimi/mantyharjun-virkistys-ry/ 11.10.-5.12.2021 välisenä aikana koodilla VIRKISTYS. Tilauksen yhteydessä voit jättää myös terveisesi meille. Tilaamasi tuotteet postitetaan sinulle 2-5 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Kiitos kaikille varainhankintaan osallistumisesta!