Suomi Gymnaestrada Tampereella 9.-12.6.2022

20.9.2021

Mäntyharjusta lähdetään jälleen kerran voimistelun suurtapahtumaan. Sinä voit osallistua mukaan voimistelijana, ohjaajana, huoltajana tai turistina.

Suurtapahtuma on niille joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Se on just meille Mäviläisille! Sinne me menemme yhdessä ensi kesänä esiintymään tai muuten kokemaan uutta sporttista sykettä.

Seuramme tarjoaa osallistumista 2-4 kenttäohjelmaan. Klikkaa linkkiä ja näet esittelyvideot ohjelmista.

- voimistelukoulu 7-12 v.
- lajien yhteisohjelma
- tanssiohjelma kaikenikäisille
- tanssillinen voimistelu nuorille ja aikuisille

Huoltajia tarvitaan seuraaville ryhmille: voimistelukoulu 7-12 v., tanssiohjelma ja lajien yhteisohjelma.

Tule rohkeasti mukaan mahdollistamaan lasten ja nuorten matka. Huoltajana huolehdit ryhmän lasten ja nuorten ravinnosta, levosta ja harjoituksiin menoista sekä pääset nauttimaan unohtumattomasta fiiliksestä ja energiasta.  Huoltajille järjestetään oma info.

Kustannukset
Jokainen osallistuja tarvitsee passin ja lisenssin. Passin hinta aikuiset 108 €  ja 7-16 v. / 85 €. Lisenssi on minimissään 10,50 € ja kilparyhmien oma lisenssi riittää myös tapahtumaan. Kilpailuihin osallistumisesta ei tule erillistä maksua ( Lumo-finaali ja super- Stara).

Majoitus ja lounaat. Järjestäjä tarjoaa koulumajoituksen, joka sisältää aamupalan hintaan 48 € (to-su). Ruokailut messukeskuksessa hintaan 69 € (6 ruokaa) tai 46 € (4 kpl).

Osallistujien kustannusarvio sisältäen passin, halvimman lisenssin,  koulumajoituksen ja lounaat on aikuisilta 225 € ja alle 16 v. kustannusarvio on 200 €.

Lisäksi kustannuksia tulee esiintymisasuista, matkoista ja näytösten pääsylipuista. Yhteisellä varainhankinnalla pyritään kattamaan osallistujien asut ja matkat sekä huoltajien ja ohjaajien passit ja lisenssit. Tällä hetkellä on tiedossa rakettimyynti. Vanhempien ideoita otetaan vastaan.

Toimi nyt
1. Keskustele ohjaajan kanssa ja perheen kesken osallistumisesta Gymnaestradaan.
2. Tule kuulolle ja innostumaan MäVin Zoom-infoon tiistaina 28.9. klo 18.45-19.30.

Linkki infoon: https://zoom.us/j/98298616375?pwd=SlhGOWNJcGpudHd1bnVFSXRhaEJuUT09

Meeting ID: 982 9861 6375
Passcode: C0hp8u

3.  Tee päätös lokakuussa. Täytä ilmoittautumislomake 20.10. mennessä

Huom! myös Gymnaestradaan lähtevien ohjaajien tulee täyttää ilmoittautumislomake.

Seuramme gympit

Marita ja Sari huolehtivat järjestystelyistä. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Sari Karppi 044 210 1386

Marita Mattila 040 5319942