Seuran sisäinen ohjaajakoulutus, Startti ohjaamiseen alkaa 20.8.2022

18.7.2022

Kiinnostaako sinua toiminta apuohjaajana Mäntyharjun Virkistyksessä?

Järjestämme toisen seuran sisäisen ohjaajakoulutuksen (12 h) elo- ja syyskuun aikana. Koulutukseen sisältyy Olympiakomitean Tervetuloa ohjaajaksi -verkkokoulutus (35 min.) ja verkkokoulutukseen seuran laatimat kysymykset, jotka suoritetaan ennakkotehtävänä. Lähiopetusta on kahtena lauantaina 20.8. (4 h) ja 24.9. (4 h). Käytännönläheiset lähipäivät sisältävät Etelä-Savon Liikunnan ohjaajakoulutukset, Lasten liike ja Jonot matalaksi. Lähipäivien välissä suoritetaan havainnointi- ja opetusharjoitus. Mäntyharjun Virkistys tukee ohjaamisesta kiinnostuneiden nuorten tai aikuisten kouluttautumista apuohjaajiksi tutussa seuraympäristössä.

Koulututtajana toimii Anna Parta ja koulutuksen mentoreina ovat Sari Karppi ja Maarit Orava. Koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa liikunnanohjaaja Mervi Arsiola.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä 8.8. mennessä: toimisto@virkistys.fi tai Mervi Arsiola puh 0400 920 009.

Ota koppi! Osallistumalla ohjaajakoulukseen pääset mukaan MäVin ohjaajaporukkaan. Kuva ohjaajien kevättapaamisesta.