Pop-up Kuntopilates 30.1.2021

27.1.2021

Tarjoamme tällä viikolla extratuntina Kuntopilatesta la 30.1.2021 klo 13-14 lukion pienessä salissa. Tunnin ohjaa Somatic Pilates -ohjaaja Mervi Arsiola.

Pilates on oppia kehonhallinnasta. Se tarkoittaa oppia kehon osien keskinäisestä yhteistyöstä ja syvien lihasten toiminnasta ennen pinnallisten lihasten aktivoitumista sekä hengityksen käyttöä liikkeen tukena.  Kuntopilates on toiminnallinen tunti. Aloitamme seisten. Herättelemme lantionpohjan ja pakarat sekä keskivartalon kytköksen raajoihin polvia joustaen ja liikeratoja kasvattaen. Tunti painottuu syviä lihaksia vahvistaviin harjoituksiin matolla.

Tunnille on hyvä pukeutua T-paitaan (pitkähihainen soveltuu myös) ja joustaviin housuihin, sukat tai paljaat jalat. Ota mukaasi myös pieni pyyhe.

Tunti on maksuton MäVin jäsenille, muille hinta on 6 €. Tunnille voidaan ottaa 15 ensiksi ilmoittautunutta, käy siis ilmoittautumassa etukäteen osoitteessa go.hoika.net.

Tunnilla noudatetaan seuran koronaohjeistusta ja suosittelemme käyttämään tunnilla kasvomaskia turvallisen harjoitustilanteen luomiseksi.