Pilates -ohjaaja Mervi Arsiolan esittely

16.6.2021

Tervehdys kaikille!

Olen 57-vuotias pilatekseen ihastunut liikunnan ystävä, joka tuli lapsena seuratoimintakärpäsen puraisemaksi. Toimin tänä kesänä pilates-ohjaajana Mäntyharjun Virkistyksessä, joten esittäydyn hieman.  MäVin voimistelu- ja tanssijaosto tuli minulle tutuksi, kun toimin aluepäällikkönä voimisteluliitossa.  Tie urheiluseuraan vei balettiharrastuksen kautta. Aloitin baletin 4 -vuotiaana ja kouluiässä rinnalle tuli voimistelu. Valmensin voimistelujoukkuetta urheiluseurassa 80-luvulla ja 90-luvun vaihteessa toimin vapaa-ajanohjaajana yksityisellä sektorilla, missä ohjasin työpaikkaliikuntaa, aerobicia ja vauvauintia. Ohjasin kuntojumppaa urheiluseurassa vielä 2000 -luvun alussa, mutta  sen jälkeen olen pitänyt taukoa ohjaamisesta. Nyt on tullut aika palata jälleen rakkaan ohjauksen pariin, kiitos MäVin. On hienoa aloittaa Pilates-ohjaajana seurassanne!

Valmistuin Pilates-ohjaajaksi vuonna 2016  Somatic Studiolta.  Vuoden mittainen antoisa koulutus sisälsi sekä lähi- että etäopiskelua ja sytytti kipinän jatkaa säännöllistä pilates-harjoittelua kotona.  Omatoiminen harjoittelu innostaa edelleen ja käyn mielelläni myös muiden opettajien tunneilla.

Pilatesta Mävissä kesällä 2021

Kesäkuussa järjestetään kaikille avoimia ja ilmaisia pilateskävelyitä Rantapuiston maisemissa keskiviikkoiltaisin ja torstaiaamuisin lentopallotytöille suunnattuja pilates-tunteja. Heinäkuussa pidetään torstai-iltaisin avoimia pilates-tunteja, lempeää pilatesta ja kuntopilatesta, joista molempiin voit osallistua joko kertamaksulla tai sarjakortilla. Elokuun suunnitelmat tarkentuvat kesän kuluessa. Voit lukea niistä myöhemmin lisää seuran nettisivuilta, Instagramista ja Facebookista.

Savo ja Mäntyharju ovat minulle rakkaita. Vietämme kesät avomieheni Pekan kanssa mökillä Halmeniemellä, josta hän on kotoisin, minä puolestani Kuopiosta.  Tarinani on hyvä päättää rakkaisiin aikuisiin tyttäriini, Ursulaan ja Kiiaan. Olen ylpeä voidessani sanoa myös olevani äiti.

Jos kiinnostuit pilateksesta, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Valokuva: Ursula Arsiola.