Lähde mukaan Suomi Gymnaestradaan 9.-12.6.2022

14.1.2022

Suomi Gymnaestrada logo


Osallistu Gymnaestradaan - Move it! Show it!

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa voimistelun harrastajat ja huiput yhteen näyttämään muuvinsa Suomi Gymnaestrada -supertapahtumaan Tampereelle  9. - 12.6.2022 . Luvassa on pitkä viikonloppu täynnä liikunnan iloa ja upeita voimisteluelämyksiä, jotka säilyvät mielessä pitkään.

Ennakkoilmoittautumisten mukaan MäVistä on lähdössä kesän Suomi Gymnaestradaan liki 40 osallistujaa! Osallistumme tapahtumaan esiintymällä ulkolavoilla ja tapahtuman huipentavassa kenttänäytöksessä. 

Lähde mukaan MäVin porukassa esiintyjäksi, huoltajaksi tai vaikka turistiksi. 

Tarvitsemme matkalle mukaan lasten ja nuorten ryhmille, joten myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan matkaan.

Tule rohkeasti mukaan mahdollistamaan lasten ja nuorten matka. Huoltajana huolehdit ryhmän lasten ja nuorten ravinnosta, levosta ja harjoituksiin menoista sekä pääset nauttimaan unohtumattomasta fiiliksestä ja energiasta. 

Kustannukset
Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin ja lisenssin. Passin hinta aikuiset 108 €  ja 7-16 v. / 85 €. Lisenssi on minimissään 10,50 € ja kilparyhmien oma lisenssi riittää myös tapahtumaan. Lisenssi tulee olla hankittuna ennen ilmoittautumisen tekemistä.

Majoitus ja lounaat. Järjestäjä tarjoaa koulumajoituksen, joka sisältää aamupalan hintaan 48 € (to-su). Ruokailut keskustan koululla 34 € (4 kpl).

Lisäksi kustannuksia tulee esiintymisasuista, matkoista ja näytösten pääsylipuista, sekä Särkänniemen rannekkeista. Yhteisellä varainhankinnalla pyritään kattamaan osallistujien asut ja matkat sekä huoltajien ja ohjaajien passit ja lisenssit. Loppuvuodesta keräsimme jo rahaa myymällä ilotulitteita, sekä pitämällä My Movesissa kahviota. Varainhankintaa jatketaan keväällä ja uusia ideoita matkakassan kartuttamiseksi otetaan vastaan.


Toimi nyt

Täytä ilmoittautumislomake (sitova) 27.1.2022 mennessä ja varmita paikkasi kesän liikuttavimmilla festareilla.

Ohjeet ilmoittautumiseen ja linkki lomakkeelle löytyvät kotisivuiltamme.


 MäVin Gympit

Sari Karppi, sari.karppi@virkistys.fi, 0442101386,

Marita Mattila, maritamattila.mantyharju@gmail.com, 0405319942 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.