Uusi MultiSport MäVi -ohjaajakoulutus

13.1.2022

MäVin uusi seuran sisäinen ohjaajakoulutus MultiSport MäVi käynnistyy keväällä 2022. Kokeilemme koulutusta, jossa tutustutaan ohjaamiseen omassa seurassa.

Tämän uuden seuraamme räätälöidyn koulutuksen avulla tarjoamme harrastajille ja urheilu-uran päättäneille tai liikkuvien lasten vanhemmille helpon mahdollisuuden oppia ohjaamisen perustaitoja .

Lähtökohtana on oma kiinnostus ja halu tutustua ohjaamiseen

Koulutus on suunnattu MäVin yli 13 -vuotiaille harrastajille ja urheilijoille, urheilu-uran päättäneille ja liikkuvien lasten vanhemmille.

Koulutus on rakenteltaan monimuotoinen

Koulutus sisältää lähiopetusta kolmena suunnuntaina ja itsenäistä opiskelua tai parityöskentelyä koskien ohjausharjoituksia, ohjattujen tuntien seuraamista ja avustajana toimimista valituissa kohderyhmässä.

Koulutus on ajalla 6.2.-20.3.2022. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 30 tuntia. Kouluttajina toimivat Anna Parta ja Mervi Arsiola.

Koulutuksen hyödyt:

• kehityt liikkujana ja liikuttajana kannustavassa ilmapiirissä
  • pääset seuraamaan opetusta, avustamaan ja harjoittelemaan ohjausta
  • saat ajatteluusi monipuolista näkökulmaa ja runsaasti käytännön vinkkejä
  • opit ohjauksen perustaitoja

Tartu tilaisuuteen

Mukaan pääsee 10 henkilöä ja MäVi maksaa osallistumisesi. Ilmoittautuminen koulutukseen avautuu tammikuussa.

Lisätietoja: Mervi Arsiola, toimisto(at)virkistys.fi, 0400 920 009

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.