Multisport MäVi -hanke päättyy

31.8.2022

Kaksi vuotta kestänyt Multisport-seuratukihanke päättyy 31.8.2022. Hanke käynnistyi Salla Huittisen vetämänä elokuussa 2020 alkuperäisenä tarkoituksenaan tarjota  monipuolista, matalan kynnyksen liikuntaa lapsille ja nuorille, sekä aikuisille ja senioreille. Hanke ei kuitenkaan lähtenyt toivotulla tavalla lentoon samaan aikaan ajoittuneen koronaepidemian vuoksi. Näin ollen hankesuunnitelmaa päätettiin muuttaa hankkeen puolivälissä koulutukselliseksi. Samalla hankkeen vetovastuuseen palkattiin Mervi Arsiola, jonka kaudella hankkeessa kehitettiin seuran sisäinen Startti ohjaamiseen -koulutus, jossa kouluttautuu parhaillaan jo toinen ryhmä.

Mahtava vuosi liikunnanohjaajana MäVissä

Kun muistelen kulunutta vuotta Mäntyharjun Virkistyksessä ensimmäisenä tunteena nousee kiitollisuus. Kiitollisuus ihanista kohtaamisista seuran johdon, ohjaajien ja harrastajien sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Kiitollisuus siitä, että minuun luotettiin ja annettiin sekä tilaa että tukea paneutua intohimolla päätehtävääni, seuran sisäisen ohjaajakoulutuksen kehittämiseen. Koulutusta on testattu hyvin tuloksin. Uskon, että tämä konsepti toimii jatkossakin hyvin koska Anna Parta Etelä-Savon Liikunnasta saa kouluttajapariksi seuran kehittämispäällikön Sari Karpin. Seura oppimisympäristönä on loistava paikka kasvaa ja kehittyä liikkujasta liikuttajaksi, ja samalla jatkaa omaa liikuntaharrastusta urheiluseurassa.

Olen myös hyvin kiitollinen siitä, että sain liikuttaa ihmisiä ja liikkua yhdessä heidän kanssaan Kisalan upeissa uudistetuissa liikuntatiloissa. Mäntyharju on monelle meistä kesäasukkaista rakas mökkipaikkakunta. Minulle Mäntyharjun kauneus avautui uudella tavalla, ihmisten lämpimän vastaanoton muodossa.

Kiitollisena päätän työvuoden Mäntyharjun Virkistyksessä ja jatkan opintoja urheilun saralla.

Mervi Arsiola

Mervi Arsiola.