Syyskokous valitsi MäVille uuden puheenjohtajan

16.12.2021

MäVin syyskokous vahvisti  15.12.2021 Mäntyharjun kulttuurisalissa pidetyssä kokouksessa vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion, jotka ovat tutustuttavissamme tämän uutisen alaosassa.

Seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2022-2023 MäVin puheenjohtajaksi valittiin Marita Mattila, joka nimesi tulevan puheenjohtajakautensa teemoiksi olosuhteet ja yhteistyön. Marita Mattila on toiminut pitkään MäVi Voimistelu- ja tanssijaoston puheenjohtajana, sekä seuran varapuheenjohtajana.

Kokouksessa palkittiin MäVin iskänä Keijo Nurminen ja Mika Nypelö, jotka ovat olleet aiemmin aktiivisesti seuratoiminnassa mukana lastensa kautta ja toimivat nyt jo isoisän roolissa kannustaen ja kuljettaen lapsenlapsiaan liikuntaharrastuksiin.

Vuoden toimijoina palkittiin lentopallovalmentaja Riikka Kohonen ja Noora Lamponen, joka valmentaa tanssillista voimistelua, sekä on aktiivisesti mukana VoTa-jaoston tapahtumatuotannossa.

Kokouksen jälkeen pelattiin vielä Kinkkubingoa, jonka päävoittona oli Kuvalan tilan kinkkulahjakortti. Lisää bingohuumaa on luvassa vuonna 2022!

MäVin iskät Mika Nypelö ja Keijo Nurminen
Noora Lamponen (palkinnon vastaanotti Maarit Lamponen) ja Riikka Kohonen palkittiin vuoden toimija -kiertopalkinnoilla.
MäVin puheenjohtajan tietokone siirtyy seuraavaksi Marita Mattilalle.
Kokouksen päätteeksi pidetty bingo saa jatkoa vuonna 2022.