MäVin kevätkokouksessa palkittiin kolme MäVin äiskää

29.4.2022

MäVin äiskä palkinnon saaneet Lea Koivunen, Pirkko Kuhanen ja Elina Rantanen.
MäVin äiskä 2022: Lea Koivunen, Pirkko Kuhanen ja Elina Rantanen
MäVin puheenjohtaja Marita Mattila esitteli vuoden 2021 toimintaa esityksellä, joka on nähtävissä tämän julkaisun alareunassa.

MäVin kevätkokouksessa kerrattiin vuoden 2021 toimintaa Mäntyharjun lukion mediateekissa ke 27.4.2022. Kokous hyväksyi vuoden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Kokouksen vierailevaksi puheenjohtajaksi oli kutsuttu Mäntyharjun yhtenäiskoulun rehtori Karri Hypén, johon MäVin toiminnan laajuus oli tehnyt vaikutuksen.

Kokouksen aluksi jaettiin perinteiset MäVin äiskä -palkinnot, jotka myönnettiin tänä vuonna kolmelle äidille. Tunnus myönnettiin Lea Koivuselle, Pirkko Kuhaselle ja Elina Rantaselle, jotka ovat olleet seuratoiminnassa jo vuosikymmeniä ja edelleen ovat mukana seuratoiminnassa tärkeänä taustatukena, vaikka omat lapset ovatkin kasvaneet jo aikuisiksi ja nyt seura liikuttaa jo lastenlapsiakin. Paitsi että toiminnasta on ollut apua seuralle ja palkittujen perheille, myös palkitut itse kokivat saaneensa paljon ollessaan mukana seuratoiminnassa.

Tutustu vuoden 2021 toimintakertomukseen materiaalisalkussa. Alla olevassa Powerpoint-tiedostossa on koottuna nostoja MäVin vuodesta 2021.