Koronatiedote 8.1.2021

8.1.2021

Alle 18 vuotiaiden sisäharjoituskausi käynnistyy 11.1.2021


Hyvää alkanutta vuotta kaikille mäviläisille ja tervetuloa käynnistämään vuoden 2021 toimintaa! Pääsemme aloittamaan lasten ja nuorten osalta suunnitelmien mukaan siten, että kausi alkaa pääasiallisesti ma 11.1. alkaen. Tässä vaiheessa tilanne voi kuitenkin elää hyvinkin nopeasti ja muutokset ovat mahdollisia. Tiedotamme jäseniämme, mikäli tilanteeseen tulee toimintaamme vaikuttavia muutoksia.


Alle 18 vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu sisätiloissa turvallisuusohjeita noudattaen:

-          Kädet pestään/desinfioidaan harjoituksiin tullessa ja sieltä lähtiessä.

-          Aikuiset käyttävät harjoituksissa, sekä tuonti- ja hakutilanteissa maskia tai visiiriä

-          Salissa/yhdessä Kisalan lohkossa voi olla samanaikaisesti max. 20 henkilöä

-          Pukuhuoneessa voi olla samanaikaisesti max. 10 henkilöä. Ohjaajat ja valmentajat antavat ryhmilleen ohjeet pukuhuonevuoroista.


SISÄHARJOITUKSET:

Aikuisten sisäharjoitukset odottavat vielä aloittamista, tiedotamme kun sisäharjoituskausi päästään aloittamaan. Tarjoamme kuitenkin aikuisille uusia ulkoliikuntaryhmiä, kuten uutuusryhmä Sohvalta liikkeelle, joista löydät lisätietoa kotisivuiltamme. Jaostojen kotisivuilla on myös nähtävissä portaikko, jonka mukaisesti kevään kausimaksut hyvitetään, mikäli kausi joudutaan keskeyttämään.


ULKOHARJOITUKSET:

Tekojäärata on avoinna, kentällä saa olla max. 20 henkilöä, pukuhuoneissa voi olla samanaikaisesti max. 10 henkilöä. Myös ladut ja muut ulkoliikuntapaikat ovat käytettävissä ja hyvässä kunnossa. Muistathan noudattaa turvaetäisyyksiä ja ohjeistuksia myös ulkolajeissa.


Noudatattehan annettuja ohjeita huolellisesti. Toivotaan, että pääsemme käynnistämään myös aikuisten harjoitukset sisätiloissa pian uudelleen.


Lisätietoja

Puheenjohtaja Eveliina Hall, puheenjohtaja(at)virkistys.fi, 0405027658

Kehittämispäällikkö Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 0442101386