Koronatiedote 1.12.2020

1.12.2020

Olemme saaneet jatkaa seuran ohjattua toimintaa läpi syksyn, nyt on viimeisen tsemppauksen aika. Muistattehan pitää osaltanne kiinni turvallisuustoimenpiteiden toteutumisesta, jotta koronavirus ei leviäisi toiminnassamme. Seuraamme säännöllisesti tilannetta ja Essoten ohjeistusta. Huomenna 2.12. Itä-Suomessa tulee voimaan 50 henkilön rajoitus koskien yleisötilaisuuksia, jonka takia loppuvuoden tapahtumat syyskokousta lukuun ottamatta on peruttu. Harjoitustoimintamme jatkuu kuitenkin vielä suunnitellusti ja erityistä huomiota turvallisuuteen kiinnittäen.

Jokainen perhe tai jäsen tekee itse päätöksen osallistumisestaan harjoituksiin ja osallistuu seuran toimintaan omalla vastuullaan. Suosittelemme jäseniämme ottamaan käyttöön viimeistään nyt Koronavilkku-sovelluksen, joka on ladattavissa puhelimesi sovelluskaupasta. Mikäli koet koronaan viittaavia oireita, ole yhteydessä Päivystysavun numeroon 116 117.

Muistathan:

• Toimintaan osallistutaan vain terveenä, huomioiden lievätkin oireet
  • Kädet pestään harjoituksiin saapuessa ja lähdettäessä, lisäksi voidaan käyttää käsidesiä. Älä koskettele kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.
  • Pidetään 1-2 metrin turvavälit muihin.
  • Käytä maskia, mikäli et voi pitää riittävästi etäisyyttä muihin.
  • Suositaan omien liikuntavälineiden, kuten mailojen ja jumppa-alustojen, käyttöä.
  • Vältetään pukuhuoneiden käyttöä. Henkilöiden ja ryhmien välisistä turvaväleistä tulee huolehtia myös pukuhuone- ja käytävätiloissa.
  • Juomapullot täytetään kotona ja ne ovat vain omaan käyttöön.
  • Ylimääräisten henkilöiden tulee välttää harjoitus- ja pukuhuonetiloissa oleskelua.
  • Mikäli olet liikkunut alueella, jossa on vahva riski korona-altistukselle, tulee noudattaa erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Tarvittaessa tulee pitää taukoa toimintaan osallistumisesta.

Puheenjohtaja Eveliina Hall, puheenjohtaja(at)virkistys.fi, 0405027658

Kehittämispäällikkö Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 0442101386