Helli sisäistä kauneutta -pilatespäivä

30.12.2022

Pilatespäivä kutsuu sinua vahvistamaan sisäistä kauneuttasi

Kurssin opettajana toimii Somatic pilates -ohjaaja Mervi Arsiola.

Minun tarinani
Ihastuin pilatekseen 8 vuotta sitten. Tunne syveni vuosi vuodelta päivittäisten pilatesharjoitusten myötä. Rakastan aamuharjoituksia kotona ja käyn mielelläni toisten ohjaajien tunneilla. Nautin uusien oppien oivalluksista. Kokeile sinäkin pilatesta, saatat ihastua!

Mervi Arsiola pilatesasennossa.
Kuva: Ursula Arsiola

Päivän ohjelma 18.2.2023 klo 11-15

Startti pilatekseen - lempeää liikettä keholle ja mielelle
Klo 11-12.30

Aloitamme päivän lempeästi, suuntaamalla ajatukset hengitykseen. Näin mieli rauhoittuu ja on helpompi suunnata ajatukset liikkeeseen.
Teemme pilateksen perusharjoituksia. Ne auttavat tunnistamaan keskivartalon syvät lihakset ja vahvistamaan sisäistä kauneuttamme. Pysähdymme välillä havainnoimaan, miltä harjoitukset tuntuvat. Pilatesstartti ei vaadi aiempaa kokemusta lajista. Harjoittelun tuloksena ryhti kohenee ja mieli virkistyy. 

Tauko klo 12.30-13.00 (omat eväät)

Kuntopilates - vahvistaa kehoa ja mieltä 
klo 13-14.30

Iltapäivän osuus sisältää sekä pilateksen perusteita että kehon osien keskinäistä yhteistyötä haastavia harjoituksia. Tässä on hyvä tilaisuus harjoitella lisää kehonhallintaa kehittäviä taitoja. Myös urheilijat ja aktiivisesti liikkuvat voivat hyödyntää pilatesoppeja oheisharjoitteluna. Pilates tasapainottaa lihastyötä ja harjoituksen tuloksena myös kehon liikkuvuus paranee.


Hyvän olon hetki yhdessä
Klo 14.30-15.00

Päivän päätteeksi rauhoitamme mielen keskustelemalla päivän tuntemuksista ja rentoutumalla rauhallisen musiikin soidessa taustalla.


Varaa mukaasi sisäliikuntaan soveltuva asu sekä villasukat ja muuta lämmintä lisättäväksi yllesi, sisäkenkiä et tarvitse.


Hinta (MäVin jäsenet/muut):

  • Koko päivä: 40 €/45 €
  • Aamupäivä (klo 11-12.30): 17 €/20 €
  • Iltapäivä (klo 13-15): 23 €/25 €

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit maksaa kurssimaksusi myös ePassilla, Edenredillä, EazyBreakilla ja Smartumilla.

Ilmoittautuminen alkaa su 1.1.2023. Kurssille mahtuu max. 15 osallistujaa. Kurssin minimiosallistujamäärä on 8 henkilöä.