Haemme puheenjohtajaa kaudelle 2022-2023

19.3.2021

Etsimme puheenjohtajaa kaksivuotiskaudelle 2022-2023. Puheenjohtajana pääset luotsaamaan monipuolista ja virkeää, kehittymismyönteistä seuraa, joka n. 800 jäsenellään liikuttaa jo lähes 15 % -mäntyharjulaisista. Seurassamme toimii kahdeksan itsenäistä lajijaostoa, n. 60 ohjaajaa ja valmentajaa, yksi päätoiminen työntekijä, yksi osa-aikainen työntekijä, sekä vaihtelevasti muita työntekijöitä.

Puheenjohtajan tehtävä on huolehtia urheiluseuran kokonaisuudesta, eli siitä, että yhdistys toteuttaa yhdistyksen perustehtävää. Hän myös johtaa ja valvoo sekä kehittää johtokunnan työskentelyä, huolehtii työnjaosta ja tukee urheiluseuran toimihenkilöiden työtä.

Yhdessä urheiluseuramme kehittämispäällikön kanssa puheenjohtaja vastaa toiminnan kehittämisestä. Haluammehan olla seuraavatkin sata vuotta aktiivinen liikuttaja Mäntyharjulla!

Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu myös yhdistyksen taloudellisten päätösten hoitaminen ja talouden seuraaminen yhdessä rahastonhoitajan kanssa. Kesällä 2019 siirryimme sähköiseen taloushallintoon ja teimme siinä samalla valtaisan digiloikan talouden seuraamiseen.

Eveliina Hall
Eveliina Hall on toiminut MäVIn puheenjohtajana vuodesta 2018 alkaen.

Mikäli kiinnostuit tai tiedät huipputyypin uudeksi puheenjohtajaksi, ota yhteyttä MäVin puheenjohtaja Eveliina Halliin.

puheenjohtaja(at)virkistys.fi, 0405027658.