Voimistelun ja tanssin Lumo

Mäntyharjun Virkistyksen Voimistelu- ja tanssijaosto järjestää Voimistelun ja tanssin Lumo -kilpailun sunnuntaina 29.1.2023.

Tervetuloa Mäntyharjuun!

Kilpailupaikka

Monitoimihalli Kisala, Mäntyareena.

Urheilutie 1, 52700 Mäntyharju.

Kilpailusarjat

Tanssin kilpailusarjat:

Tanssi 10-12v

Tanssi 13-15v

Tanssi 16-19v

Tanssi yli 20v

Tanssi yli 40v

Tanssin kilpailusarjoissa kilpailuhetkellä 1/3 ryhmän jäsenistä saa ylittää tai alittaa sarjan ikärajan. Epäselvissä tilanteissa ryhmä osallistuu siihen sarjaan, jonka ikäisiä ryhmässä on määrällisesti eniten, tasatilanteissa vanhempaan ikäluokkaan. Sarja toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita ryhmiä on vähintään neljä. Mikäli sarja ei toteudu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, se voidaan yhdistää lähimmän ikäryhmän sarjan kanssa.

Gym for Life -sarjat:

Voimistelu ja tanssi, pieni ryhmä (enintään 15)

Voimistelu ja tanssi, suuri ryhmä (vähintään 16)

Voimistelu suurilla telineillä, pieni ryhmä (enintään 15)

Voimistelu suurilla telineillä, suuri ryhmä (vähintään 16)

Gym for Life -sarjat on suunnattu kaikenikäisille voimistelu- ja tanssiryhmille jokaisen voimistelulajin parista.

Telineet, välineet ja rekvisiitta kilpailijoiden tulee tuoda itse.

Kilpailuissa noudatetaan Voimisteluliiton yleisiä kurinpito- ja kilpailusääntöjä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu 16.12.2022 ja päättyy 6.1.2022. Jälki-ilmoittautuminen on 7.1.2022 - 12.1.2023.

Kilpailun osallistumismaksu on 120€ (/100€ saman joukkueen toinen ohjelma) normaalin ilmoittautumisajan puitteissa.

Jälki-ilmoittautumisen aikana osallistumismaksu on kaksinkertainen.

Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla voimassaoleva lisenssi (vähintään harraste) sekä tapaturmavakuutus, joka kattaa kilpailemisen.

Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia 6.1.2023 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista vaaditaan lääkärintodistus (hoitajan tai kouluterveydenhoitajan todistus käy myös). Peruutuksista veloitetaan 15 € peruutusmaksu / lasku. Jos joukkue jättää osallistumatta kilpailuun perumatta ilmoittautumistaan tai ilman lääkärintodistusta, ei osallistumismaksua palauteta.

Joukkueiden kokoonpanoja voi täydentää jälki-ilmoittautumisen loppuun asti itse. Tämän jälkeen muutoksista veloitetaan 10€ maksu/osallistuja.

Tuomarit

Tuomarit tulee ilmoittaa Kisanetin kautta 6.1.2022 mennessä.

Tanssin sarjojen tuomareina voivat toimia vain tanssin tuomarikoulutuksen käyneet henkilöt. Gym for life -sarjojen arvioitsijoina voivat toimia vain arvioitsijakoulutuksen käyneet henkilöt. Jokaisen osallistuvan seuran toivotaan ilmoittavan tuomareita seuraavasti:

• 1-2 joukkuetta: 1 tuomari/arvioitsija
  • 3 joukkuetta tai enemmän: vähintään 2 tuomaria/arvioitsijaa

Jokainen seura vastaa omista tuomarikuluistaan.

Musiikki

Musiikki ladataan ilmoittautumisen yhteydessä Kisanetiin. Joukkueilla on hyvä olla mukana myös varamusiikki puhelimessa.

Kilpailualue

Kilpailualue: 14 m x 14 m, alustana musta tanssimatto.

Alueelle tullaan sisään etureunan keskivaiheilta ja poistutaan yleisöstä katsottuna oikeaan takakulmaan.

Ruokailu

Kilpailupäivälle on mahdollista tilata ruokailu hintaan 9 €/annos. Ruokana on herkullinen, itse tehty broileripastasalaattiannos, joka sisältää lisäksi sämpylän ja pienen vihreän salaatin. Myös erityisruokavaliot huomioidaan!

Tilaukset tällä lomakkeella 16.1. mennessä: https://forms.gle/N5L8k8GaJZpKQoj46

HUOM! Tilaukset vain etukäteen!

Ruokailu toteutetaan take away -periaatteella: Valmiiksi pakatut annokset voi hakea aulan noutopisteeltä milloin vain, ja ne voi syödä esimerkiksi katsomossa tai omassa pukuhuoneessa. Myös aulassa on muutamia ruokailupöytiä.

Kilpailupaikalla palvelee myös kahvio, josta voi ostaa päivän aikana pientä välipalaa.

Kilpailuinfo

Kilpailujen harjoitus- ja suoritusjärjestykset sekä muu informaatio päivitetään Kisanettiin ilmoittautumisen jälkeen. Kilpailuinfoa ei lähetetä sähköpostilla.

Ruokailu

Kisaruokailut tilattavissa 27.11. saakka!

Lounas su 11.12.2022: jauhelihalasagnette/ kasvislasagnette L sekä salaattipöytä, leipä, levite ja ruokajuoma. Hinta 12 €.

Lisäksi kisapaikalla on kahvio, josta voi ostaa pientä purtavaa, kahvia ja virvokkeita.

Kilpailuinfo

Kilpailujen harjoitus- ja suoritusjärjestykset sekä muu informaatio päivitetään Kisanettiin jälki-ilmoittautumisen jälkeen. Kilpailuinfoa ei lähetetä sähköpostilla, joten seuraattehan Kisanetiä.

Valokuvaus

Ilmoittautumalla kilpailuihin ja tekemällä osanoton varmistuksen kilpailupaikalla, kilpailuun osallistuja antaa järjestäjälle luvan kuvaamiseen tapahtumassa ja kuvien sekä videoiden julkaisemiseen omissa kanavissaan. (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679)).

Noora Lamponen

mantyharjunvirkistys.noora(at)gmail.com