Tanssillinen voimistelu Cup 3

Tanssillisen voimistelun Cup 3

Mäntyharjun Virkistyksen Voimistelu- ja tanssijaosto järjestää Tanssillisen voimistelun Cup 3 -kilpailun lauantaina 28.1.2023.

Tervetuloa Mäntyharjuun!

Kilpailupaikka

Monitoimihalli Kisala, Mäntyareena.

Urheilutie 1, 52700 Mäntyharju.

Kilpailusarjat

Kilpailusarjat toteutetaan liiton tanssillisen voimistelun sääntöjen mukaan:

• 8-11v
  • 12-15v
  • 16-19v
  • yli 20v
  • yli 40v
  • yli 50v

Sarjat 1-5 toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita joukkueita on vähintään neljä. Jos sarjassa on vähemmän kuin neljä ilmoittautunutta joukkuetta, sarjat 1.-5. yhdistetään ylempään sarjaan, yli 50v sarja toteutetaan aina. Cup-sarjaa ei voi vaihtaa lisenssikauden (1.9.-31.8.) aikana.

Lisäksi kilpailuissa noudatetaan liiton yleisiä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu 28.11.2022 ja päättyy 28.12.2022. Jälki-ilmoittautuminen on 29.12.2022 - 2.1.2023.

Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla voimassaoleva kilpailulisenssi sekä tapaturmavakuutus, joka kattaa kilpailemisen.

Kilpailun osallistumismaksu on 140€. Jälki-ilmoittautumisen aikana osallistumismaksu on kaksinkertainen.

Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia 2.1.2023 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista vaaditaan lääkärintodistus (hoitajan tai kouluterveydenhoitajan todistus käy myös). Peruutuksista veloitetaan 15 € peruutusmaksu / lasku. Jos joukkue jättää osallistumatta kilpailuun perumatta ilmoittautumistaan tai ilman lääkärintodistusta, ei osallistumismaksua palauteta.

Joukkueiden kokoonpanoja voi täydentää jälki-ilmoittautumisen loppuun asti itse. Tämän jälkeen muutoksista veloitetaan 10€ maksu/lisävoimistelija.

Tuomarit

Tuomareiden ilmoittautuminen tapahtuu Kisanetin kautta 28.12. mennessä. Jokaisen osallistuvan seuran tulee ilmoittaa tuomareita kilpailuun seuraavasti:

• 1-2 joukkuetta = 1 tuomari
  • 3-4 joukkuetta = 2 tuomaria
  • Yli 4 joukkuetta = 3 tuomaria

Tuomarisakko on 250 euroa / tuomari. Sakko laskutetaan seuralta kilpailun jälkeen. Uuden tanssillisen voimistelun kilpailuihin osallistuvan seuran ei tarvitse maksaa tuomarisakkoa ensimmäisellä kilpailukaudellaan. Tuomarisakko tulee maksaa, mikäli tuomareita ei ilmoiteta edellä mainitun velvoitteen mukaisesti määräaikaan mennessä. Kahden tai useamman seuran yhdistelmäjoukkueen tuomarivelvoite tulee täyttää yhden seuran osalta. Tuomari ilmoittautuu tai hänet ilmoitetaan seuran puolesta kilpailuun sen seuran nimellä, jota hän kyseisessä kilpailussa edustaa. Mikäli joukkue ilmoittautuu jälki-ilmoittautumisajan puitteissa, tulee seuran huolehtia tuomarivelvoitteen täyttymisestä. Yksi tuomari voi yhdessä kilpailussa täyttää vain yhden seuran tuomarivelvoitetta. Lähtökohtaisesti ilmoitetun tuomarin oletetaan toimivan tuomarina koko päivän. Tuomarin tulee ilmoittaa sarjat, joihin hän on esteellinen. Tuomari voi ilmoittautuessaan esittää myös toiveita, jotka kilpailun järjestäjä voi huomioida mahdollisuuksien mukaan.

Osallistuvat seurat huolehtivat ilmoittamiensa tuomareiden matkakuluista ja päivärahoista.

Musiikki

Musiikki ladataan ilmoittautumisen yhteydessä Kisanetiin. Joukkueilla on hyvä olla mukana myös varamusiikki puhelimessa.

Kilpailualue

Kilpailualue: 14 m x 14 m, alustana musta tanssimatto.

Alueelle tullaan sisään etureunan keskivaiheilta ja poistutaan yleisöstä katsottuna oikeaan takakulmaan.

Ruokailu

Kilpailupäivälle on mahdollista tilata ruokailu hintaan 9 €/annos. Ruokana on herkullinen, itse tehty broileripastasalaattiannos, joka sisältää lisäksi sämpylän ja pienen vihreän salaatin. Myös erityisruokavaliot huomioidaan!

Tilaukset tällä lomakkeella 16.1. mennessä: https://forms.gle/3wC7X2fMd9HuDZqH7

HUOM! Tilaukset vain etukäteen!

Ruokailu toteutetaan take away -periaatteella: Valmiiksi pakatut annokset voi hakea aulan noutopisteeltä milloin vain, ja ne voi syödä esimerkiksi katsomossa tai omassa pukuhuoneessa. Myös aulassa on muutamia ruokailupöytiä.

Kilpailupaikalla palvelee myös kahvio, josta voi ostaa päivän aikana pientä välipalaa.

Kilpailuinfo

Kilpailujen harjoitus- ja suoritusjärjestykset sekä muu informaatio päivitetään Kisanettiin jälki-ilmoittautumisen jälkeen. Kilpailuinfoa ei lähetetä sähköpostilla, joten seuraattehan Kisanetiä.

Valokuvaus

Ilmoittautumalla kilpailuihin ja tekemällä osanoton varmistuksen kilpailupaikalla, kilpailuun osallistuja antaa järjestäjälle luvan kuvaamiseen tapahtumassa ja kuvien sekä videoiden julkaisemiseen omissa kanavissaan. (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679)).

Noora Lamponen

mantyharjunvirkistys.noora(at)gmail.com