Seurapaitapäivä

• ti 27.9.2022

Tiistaina 27.9. vietetään jälleen valtakunnallista seurapaitapäivää. Ole mukana osoittamassa, kuinka suuri onkaan suomalainen urheiluseurayhteisö.

Seurapaitapäivään osallistuminen on helppoa:

• Kaiva kaapista seuran paita, pipo, peliasu – tai mikä tahansa seuravärein varustettu vaate – ja pue se päällesi tiistaina 27.9., ja lähde normaalisti liikkeelle töihin, kouluun, harrastuksiin ja muihin menoihin.
  • Voit myös napata kuvan itsestäsi ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän, voit myös tägätä MäVin julkaisuusi.

Haasta ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii.

Jos sinulla ei vielä ole MäVin seura-asuja, voit tilata uuden seurahupparin ja tutustua aiempiin tuotteisiin täällä.

Seurapaitapäivän mainoskuva. Kaksi urheilijatyttöä kaulakkain.