Leirit

Kuvagalleria vuoden 2019 leiriltä TÄÄLLÄ.

Palautekysely leiriläisten vanhemmille/huoltajille - MäVin kesäleiri 2019

Arvioi, kuinka onnistuimme seuraavissa asioissa: (5 erittäin hyvin, 4 melko hyvin, 3 ei hyvin eikä huonosti, 2 melko huonosti, 1 huonosti)

Arvioi, kuinka todennäköisesti tekisit seuraavia asioita: (5 erittäin todennäköisesti, 4 melko todennäköisesti, 3 en osaa sanoa, 2 melko epätodennäköisesti, 1 epätodennäköisesti)

Ilmoittautuminen kesän 2019 leirille on päättynyt.

Ilmoittautuneille on lähetetty infokirje sähköpostitse.

Kesäleiri 10.-14.6.2019

MäVi järjestää kesäloman alussa liikuntaleiritoimintaa 7-13 -vuotiaille lapsille Kisalassa, urheilupuistossa sekä retkipäivällä Mikkelin Saimaa Stadiumilla. Luvassa on hauskaa ohjelmaa sekä uusia kavereita ja kokemuksia.

Leiripäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00. Hintaan sisältyy opetus, lounas Mäntyharjun Reissuravintolassa sekä välipalat. Myös keskiviikon retkipäivän kustannukset (bussikuljetus, ruokailu, ohjattu toiminta sekä sisäänpääsymaksu Saimaa Stadiumille ja Supercorneriin) sisältyvät leirimaksun hintaan.

Osallistujat voivat valita, kuinka moneen leiripäivään osallistuvat. Huolehdittehan, että lapsellanne on riittävä vapaa-ajan toiminnan kattava vakuutus.

Hinnasto:

1 päivä: 30€

2 päivää: 50€

3 päivää: 67€

4 päivää: 85€

5 päivää: 100€

Sisaralennus: -15 €/perhe

Leirimaksu tulee suorittaa viipymättä Mäntyharjun Virkistyksen tilille FI31 5271 2120 0650 47. BIC-tunnus OKOYFIHH.

Viestissä tulee mainita "LEIRI" ja osallistujan nimi (esim. LEIRI Laura Leiriläinen). Voit maksaa kerralla useamman leiriläisen leirimaksun, kunhan mainitset viestiosiossa kaikkien maksettavien osallistujien nimet.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 19.5.

Aikataulu:

Muutamia poimintoja päivien sisällöstä (päivitetty 2.5.)

Maanantai 10.6. Yleisurheilua ja akrobatiaa

Tiistai 11.6. Sirkusta, pallopelejä, streetdance ja suunnistus

Keskiviikko 12.6. Retkipäivä Mikkeliin Saimaa Stadiumille

Torstai 13.6. Rytmistä voimistelua, kaupunkisotaa ja aarteenmetsästystä

Perjantai 14.6. Temppurataa, pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset

Muutokset mahdollisia.

Tarkempi aikataulu ja infokirje lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin toukokuun lopussa.

Lisätietoja:

Venla Louhivuori