Kunniakierros

• 22.6.30.9.2020
  • Missä vain

Osallistu MäVin juhlavuoden Kunniakierrokseen liikkumalla haluamallasi tavalla vähintään tunnin ajan haluamassasi paikassa 30.9.2020 mennessä. Voit osallistua itsellesi mieluisimmalla tavalla, juosten, kävellen, pyöräillen, omaa lajiasi treenaamalla tai vaikka leikkipuistossa kuntoilemalla.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 30 vuotta, 100-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi MäVi tarjoaa mahdollisuuden tukea lasten ja nuorten liikuntaa osallistumalla Kunniakierrokseen.

Näin Kunniakierros toimii

1. Kunniakierrokselle osallistuva kerääjä hankkii tukijoita, jotka suorittavat tukimaksun. Tukijoiden lukumäärällä ei ole ylärajaa ja ne voivat olla joko kertamaksuja tai mikäli osallistuja suorittaa Kunniakierroksen esim. yleisurheilukenttää kiertämällä, kierrosmaksuja (€/kierros).

2. Tukijoita voi kerätä viralliseen keräyslomakkeeseen tai voit ladata Kunniakierros-sovelluksen sovelluskaupastasi (App Store tai Google Play). Mikäli käytät sovellusta, ota yhteyttä sari.karppi(at)virkistys.fi, niin sinut lisätään seuran kerääjäksi ja pääset kutsumaan tukijoita sovelluksen kautta.

3. Mikäli käytät perinteistä keräyslomaketta, joka on ladattavissa tämän sivun alalaidassa, tulee se toimittaa MäVin toimistoon tai sähköpostitse osoitteeseen sari.karppi(at)virkistys.fi  30.9.2020 mennessä.

4. Tukija maksaa laskua vastaan sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun. Suositeltu minimisumma on 15 euroa (virallinen alaraja 5 €). HUOM! Käteismaksu ei ole mahdollinen.

5. Laskutus tapahtuu keskitetysti SUL:n toimesta jälkikäteen. Tallentamalla sähköpostiosoitteen laskut lähtevät automaattisesti sähköpostiin. Postiosoite on kuitenkin pakollinen tieto kaikissa tapauksissa.

6. Voit jakaa kuvia omalta Kunniakierrokseltasi käyttämällä tunnistetta #kunniakierros, Instagram-julkaisuusi voit tägätä myös @mjuvirkistys.

Keräyslupa

Keräysluvan saaja Suomen Urheiluliitto ry ja toimeenpanijat Suomen Urheiluliiton jäsenseurat. Luvan myöntänyt Poliisihallitus 30.1.2019, lupanumero RA/2019/88, keräysaika 30.1.2019–31.12.2020, keräysalue Manner-Suomi.

Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 044-2101386