Kunniakierros 2021

Vuoden 2021 Kunniakierros järjestetään Mäntyharjun yleisurheilukentällä ke 29.9. klo 17.30-18.30. Kunniakierroksella osallistujat kiertävät 60 minuutin ajan yleisurheilukenttää kävellen tai juosten, keräten samalla rahaa lasten ja nuorten liikunnalle.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 30 vuotta.

Näin Kunniakierros toimii

1. Kunniakierrokselle osallistuva kerääjä hankkii tukijoita, jotka suorittavat tukimaksun. Tukijoiden lukumäärällä ei ole ylärajaa ja ne voivat olla joko kertamaksuja tai kierrosmaksuja (€/kierros).

2. Tukijoita voi kerätä viralliseen keräyslomakkeeseen tai voit ladata Kunniakierros-sovelluksen sovelluskaupastasi (App Store tai Google Play). Mikäli käytät sovellusta, ota yhteyttä sari.karppi(at)virkistys.fi, niin sinut lisätään seuran kerääjäksi ja pääset kutsumaan tukijoita sovelluksen kautta.

3. Mikäli käytät perinteistä keräyslomaketta, (ladattavissa tämän sivun alalaidassa), tulee se ottaa mukaan, kun saavut kiertämään Kunniakierrosta ja luovuttaa toimitsijoille ennen lähtöä.

4. Kunniakierros starttaa klo 17.30 Mäntyharjun yleisurheilukentällä, jota osallistujat kiertävät 60 minuutin ajan kävellen tai juosten.  Juostut kierrokset kirjataan ja tukijoita laskutetaan niiden mukaan. Ajan päättyessä, myös aloitettu kierros lasketaan kierrokseksi.

5. Tapahtuman jälkeen tukija maksaa laskua vastaan sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun. Suositeltu minimisumma on 15 euroa (virallinen alaraja 5 €). HUOM! Käteismaksu ei ole mahdollinen.

6. Laskutus tapahtuu keskitetysti SUL:n toimesta jälkikäteen. Tallentamalla sähköpostiosoitteen laskut lähtevät automaattisesti sähköpostiin. Postiosoite on kuitenkin pakollinen tieto kaikissa tapauksissa.

7. Voit jakaa kuvia omalta Kunniakierrokseltasi käyttämällä tunnistetta #kunniakierros, Instagram-julkaisuusi voit tägätä myös @mjuvirkistys.

Tukijaksi?

Jos haluat tukea MäVin Kunniakierrosta, mutta et tiedä, ketä tukisit, ota yhteyttä Sari Karppiin, niin vinkkaamme sinulle tuettavan Kunniakierros-osallistujan.

Keräyslupa

Keräysluvan saaja Suomen Urheiluliitto ry ja toimeenpanijat Suomen Urheiluliiton jäsenseurat. Luvan myöntänyt Poliisihallitus 28.1.2021, lupanumero RA/2021/90, keräysaika 28.1.–31.12.2021, toimeenpanoalue koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Sari Karppi, sari.karppi(at)virkistys.fi, 044-2101386