Miehet 2015

Antti Hämäinen lyö ja Jarmo Sievänen syöttää
Antti Hämäläinen(vas,), Esa Ratamaa(kesk.) ja Pertti Ollonen(oik.)

 

MäVin miehet pelaa Maakuntasarjassa. Vastaan tulevat Juva, Varkaus, Kouvola ja Lappeenranta. Sarja pelataan kolminkertaisena ja se tarkoittaa 12 peliä + mahdolliset nousukarsinnat.

MäVin kokoonpanoon on tullut pieniä muutoksia. Uusina pelaajina joukkueessa on Seinäjoella pelioppinsa saanut Antti Hämäläinen, Varkaudessa pelannut Pertti Ollonen ja paluun pesiskentille tekevä Niko Mutanen. Vain Janne Lahti on jäämässä pois viime vuoden joukkueesta, tosin Janne saatetaan vielä nähdä kesän aikana kokoonpanossa?

Pelinjohtajaksi tulee pitkän pesäpallouran pelaajana MäVin väreissä tehnyt Jarmo Sievänen. Sievänen tulee näyttämään kykynsä viuhkamiehenä ensimmäistä kertaa kauden avauksessa Juvaa vastaan.

Joukkueessa on 20 pelaajaa ja tulemme kierrättämään pelaajia tasaisesti. Kokonaisuutena joukkue on vahvistuntut viime kaudesta ja pelaajat ovat vuoden kokeneempia, niin luvassa on mukava pesiskesä!

Sponsoreille kiitos tuesta, joka on mahdollistanut pelaamisen, niin viime vuonna kuin tänäkin vuonna Maakuntasarjassa.

Tervetuloa kannustamaan MäVin joukkuetta kotipeleihin. Toivomme paljon yleisöä ja kovaa kannustusta! Peleihin on vapaa pääsy ja kioskista saa kunnon eväät pelin ajaksi.

 

Terveisin Markus Herranen, pelaaja, manager ja yleismies.

 

Linkki Pitäjän Uutisten juttuun MäVin joukkueesta.