Padel-syysturnaus 18.9.2021

Tervetuloa mukaan la 18.9. pelattavaan Padel-syysturnaukseen! Turnaus pelataan  klo 12 alkaen Polaria Padelkentällä. Ilmoittaudu mukaan  12.9.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella. Peliohjelma lähetetään osallistujille viikolla 37.

Kahden hengen joukkueen kokoonpano on vapaa, turnaus on avoin myös muille, kuin MäVin padeljaoston jäsenille.

Hinta:

• MäVin  padeljaoston jäsenet 10 €/hlö
  • Muut 15 €/hlö

Osallistumismaksut laskutetaan viikolla 37. Oman osallistumisen voi suorittaa myös ePassilla, Smartumilla tai Edenredillä. Liitä viitenumero tekstikenttään maksaessasi. Mikäli tämä ei onnistu, ilmoita suorituksesta WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 0442101386/Sari Karppi.

Jos haluat liittyä MäVin padeljaostoon, voit tehdä sen täällä. Jaoston jäsenyys 20 €/kalenterivuosi + MäVin jäsenmaksu 15 €/kalenterivuosi.

Ilmoittautuminen padel-syysturnaukseen

Jäsenyys *
Joukkuettamme saa kuvata ja kuvia saa käyttää MäVin julkaisuissa (painettu aineisto, Internet-sivut, Facebook, Instagram) *