Junnupadel

Junnupadelissa harjoitellaan padelin alkeita hauskoilla harjoitteilla. Harjoitukset on tarkoitettu 9-12 vuotiaille lapsille.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 15-16 Polaria-padelkentällä 12.5-23.6.2021.

Junnupadelissa ei ole kausimaksua, mutta ryhmään osallistuminen edellyttää MäVin ja padeljaoston jäsenyyttä (15 €+20 €/2021). Padeljaoston jäsenenä saat tuubillisen Polaria-padelpalloja. Hinta ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Harjoituksiin tarvitset oman padelmailan, liikuntavaatteet, lenkkarit ja juomapullon.

Ohjaaja

Salla Huittinen, shuittinen(at)gmail.com, 0503278316

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 30.4.2021 mennessä. Ryhmään voidaan ottaa max. 8 osallistujaa. Paikkojen täyttyessä voit ilmoittautua jonopaikalle.

Ilmoittautuminen Junnupadeliin

Henkilötietojen tallentaminen *
Jäsenyys *
Olen kiinnostunut toimimaan ohjaajana/avustajana lapseni ryhmässä
Lastani saa kuvata ja kuvia saa käyttää MäVin julkaisuissa (painettu aineisto, Internet-sivut, Facebook, Instagram) *
Saako tarvittaessa kuljettaa ohjaajien omalla autolla / vanhempien yhteiskyydein (esim. retket)?
Yhteystietoni saa liittää ryhmän yhteiseen WhatsApp- ryhmään *
Vastaamalla Kyllä, allekirjoitat tämän lomakkeen *