Aikuisille

Padel-alkeet

Padelin alkeissa tutustutaan padeliin erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta.

Harjoitukset

Ryhmä 1: keskiviikkoisin klo 16-17 Polaria-padelkentällä 12.5-23.6.2021.  TÄYNNÄ!

Ryhmä 2: maanantaisin klo 18-19 Polaria-padelkentällä 10.5-21.6.2021.  UUSI!

Kausimaksu: 20 €

Ryhmään osallistuminen edellyttää MäVin (15 €/2021) ja padeljaoston (20 €/2021) jäsenyyttä . Mainitsethan ilmoittautumislomakkeen Muuta huomioitavaa -kohdassa, mikäli haluat suorittaa maksun ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla. Padeljaoston jäsenenä saat maksun suoritettuasi tuubillisen Polaria-padelpalloja! Hinta ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Harjoituksiin tarvitset oman padelmailan, liikuntavaatteet, lenkkarit ja juomapullon.

Ohjaajat

Virva Paasonen ja Eija Kling

Virva Paasonen, virva.paasonen(at)polaria.fi, 0405306486

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 30.4.2021 mennessä. Ryhmiin voidaan ottaa max. 8 osallistujaa/ryhmä. Paikkojen täyttyessä voit ilmoittautua jonopaikalle.

Kovan kysynnän vuoksi järjestämme toisen Padelin alkeet -kurssin, jonka harjoitukset ovat 10.5.-21.6.2021 maanantaisin klo 18-19! Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen Padel-alkeisiin

Henkilötietojen tallentaminen *
Jäsenyys *
Minua saa kuvata ja kuvia saa käyttää MäVin julkaisuissa (painettu aineisto, Internet-sivut, Facebook, Instagram) *
Yhteystietoni saa liittää ryhmän yhteiseen WhatsApp- ryhmään *
Vastaamalla Kyllä, allekirjoitat tämän lomakkeen *

Tulossa toukokuussa turnaus ja valmennus jäsenille! Seuraa ilmoittelua!