MultiSport MäVi

Mävissä starttasi syksyllä 2020 hanke nimeltä Multisport !

Multisport hankkeen tarkoitus on  tarjota  monipuolista liikuntaa lapsille ja nuorille kuin myös aikuisille ja senioreille.  Ryhmissä liikutaan monipuolisesti ja tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin. Ryhmien on tarkoitus toimia matalankynnyksen ryhminä johon jokaisen on mahdollista tulla mukaan. Tärkeintä tunneilla on  liikunnan tuoma ilo!

Mäntyharjun Virkistys on saanut Olympiakomitean myöntämän seuratuen, joka mahdollistaa hankkeen startin.

Lähde mukaan Parkour- ohjaajan introkoulutukseen!

Koulutuksessa tarkastellaan, miten koulun pihaa tai muita ympäristöjä voidaan hyödyntää parkourin ohjaamisessa sekä tutustutaan laajaan kirjoon erilaisia pelejä ja leikkejä. Toiminnallisessa koulutuksessa ei käydä läpi ohjaamisen perusasioita vaan keskitytään parkouriin lajina.

Koulutus on suunnattu liikunnanopettajille sekä valmentajille ja ohjaajille eri toimintaympäristöissä.

Kouluttajina toimivat Suomen Parkour ry:n kouluttajat.

Aika: la 15.5.2021 klo 10.00-16.00

Paikka: Mäntyharju

Hinta: 70€ / hlö. Osallistujat saavat diplomin LIAM-koulutuksen käynnistä. Koulutus on osa Multisport-hanketta jonka kautta Mävin ohjaajat koulutetaan.

Ilmoittaudu mukaan 5.5.2021 mennessä. Koulutukseen voidaan ottaa max. 15 osallistujaa.
👇

LIAM-koulutus on introkoulutus lajin pariin eikä se tähtää säännöllisen parkour-ohjauksen toteutukseen. Liikunnan aluejärjestöt toteuttavat koulutuksen yhteistyössä Suomen Parkour ry:n kanssa.

Lisätietoja: Anna Parta 044 3410077

Osallistumismaksujen hyvitys kauden keskeytyessä

1. Jos toimintakausi keskeytyy 25.1.-21.3.2021 alkaen, hyvitetään 50 % kausimaksusta, mikäli kautta ei pystytä jatkamaan normaalisti myöhemmin kevätkauden aikana. Toimintakauden keskeytyessä, loppukauden ajan tuotetaan kausimaksuun sisältyvää etäharjoittelumateriaalia tai ulkoharjoituksia.

2. Jos toimintakausi keskeytyy 22.3.-30.4.2021 alkaen, maksuja ei palauteta, mutta tuotamme loppukauden kausimaksuun sisältyvää etäharjoittelumateriaalia tai ulkoharjoituksia.

3. Jos kausi keskeytyy 1.5.2021 alkaen, maksuja ei palauteta, eikä seura tuota etäharjoittelumateriaalia.