Strategiatyö

Valtakunnallisesti tunnettu, sisukas satavuotias etelä-savolainen liikunnan laatuseura - ovi auki hyvänmielen olohuoneeseen,

MäVin keskeinen tehtävä on olla lasten ja nuorten liikunnallinen kasvattaja, sekä aikuisten elinkäisen liikkumisen tukija.

Seura tarjoaa jäsenilleen kunto- ja terveysliikuntaa, kilpailutoimintaa, harjoitus- ja valmennustoimintaa, ohjaustoimintaa, liikuntatoimintaa eri ikäryhmille, koulutustoimintaa ja muuta vastaavaa toimintaa, jonka tavoitteena on edistää kansalaisten fyysistä ja henkistä toimintakykyisyyttä ja hyvinvointia.

MäVin lajien harrastaminen on yhteinen asia, joka tuo iloa seuratoiminnassa mukana oleville. Onnistumiset syntyvät positiivisessa ilmapiirissä - kaikilla tasoilla.

MäVin SISU-arvot

S = Satavuotias (perinteet, mukautuva, sisukas)

I = Innovatiivinen (uskallus uudistua)

S = Suvaitsevainen (kaikille avoin toiminta)